Hogyan szerezzük vissza a szerelmünket? Illetve hogy kapjuk meg azt, akit szeretnénk? (beszélgetés)
Irisz!
Remélem, hogy mielőtt a hsz-edet törölték az enyémmel együtt, még elolvastad, amit válaszoltam. Sok helyről ki lettél már nézve az önelégültséged és az egód miatt. Kicsit érdemes lenne elgondolkoznod azon, hogy kiket bántasz, sértesz meg és magad után milyen port, felháborodást kavarva lépsz át egy másik topicba, majd valljuk be, újrakezded.
De én itt be is fejeztem ezt a témát, hiszen nem akarok senkit meggyőzni a saját véleményemről. Tiszteletben tartom a másokét, de azt nem, ha rasszista jellegű megnyilvánulásaik vannak és direkte sértő módon nyilatkoznak emberekről. Annyit azonban szeretnék elmondani, hogy a Hoxa tagjainak -állítom!!!- hogy a nagy része elvált. Örülj, hogy csak mi írtuk le a véleményünket, mert ha mindannyian ide találnának, akkor a renoméd a béka segge alatt lenne.
Tehát részemről befejeztem, mert aki támogatja a Családon belüli erőszakot, akik folyamatosan provokálják a másikat, akik képtelenek az értelmes és kulturált beszélgetésre, azokat nem tartom partnernek.
Melanie!
Én kérdeztem Tőled valamit a 315-ös hsz-emben. Akár privátban is érdekelne a válaszod! :)
Alap.:)
....de a csőd, lehet csak az egyik oldal "terméke".
Sok olyan van, hogy pontosan az értékes ember kénytelen az életén változtatni egy válással.
Na ennyit a "használtságról" és a "csődpapírról".
Olykor baromi butaságokat beszéltek.:)
Te mennyire undok vagy!
Hogy mondhatsz ilyet, amikor kicsináltatok valakit?
Remélem most izgultok nagyon, elértek a csúcsra, mert nektek aztán más nem jut, és nem is érdemeltek mást... ja, meg a zuhany vagy mit is szoktak mondani....
na most megnyugodtam:DDD
most adnék neked egy rágót, gondolom nem baj ha használt:DDD
csak ismételni tudom magam: az ostobáknak felesleges magyarázni, mert úgysem fogják fel, és nem hajlandók, vagy nem tudnak gondolkodni :) de teszek egy próbát, hátha ittál ma már elég kávét :)
nem rasszista az, aki nem akar magának elvált férjet. sőt az sem rasszista, aki nem akar magának kopasz vagy szőke férjet, mert nem az tetszik. úgy választ, ahogyan szeretne :) kijelenteni azt, hogy az elvált emberek használtak, rosszak, az súrolja a rasszizmus határát, de lehet, hogy telibe is találja, a primitívségét biztosan :) (ha nem ismered ezen szavak jelentését, nézz utána szótárban)
nem kell ahhoz válási papír, elég egy csalódás is vagy egy rossz randi, egy átvágás, hogy valaki nehezebben bízzon, óvatosabban szeressen. ha valaki még nem volt házas, attól még lehet mögötte néhány rossz kapcsolat, amiben csődöt mondott, vagy kudarcot vallott
attól, hogy egy férfi még nem volt házas, és mondjuk téged elvesz, nem jelenti, hogy esetleg nem szeretett valakit sokkal jobban nálad korábban, csak az ő kacsóit hiába kérte volna. nem jelenti azt, hogy nem "használt", bizonyára együtt hált már jónéhány nővel, és sok mindent tett már jónéhány nővel, amit veled is. de szerintem már lerágtuk rég ezt a csontot. a jó hír, hogy ostoba nőket is el szoktak venni igen gyakran, nem elvált palik is :)
miért rasszista az aki saját magának nem akar elvált pasit?:DDDD
elmondtam egy válási herce-hurca megviseli az embert, utána már nem lesz olyan mint régen. nehezebben bízik, óvatosabban szeret, bizalmatlanabb lehet,stb.
Pà pà törölt szofika v inkàbb szo*ika!
Igen ez megèlt mert èn se tudtam mihez kezdeni ès másnak aki hasonlò cipõbe jàr annak segíteni. Ennyi.
Melike....mellékesen megjegyzem és abszolút a témához tartozik véleményem:
Össze vissza beszélsz (írkálsz)!!!!!
Ki kit akar visszaszerezni, hóditani?....boldog vagy, de még se!
Tudod egy fórum indító legtöbbször a "megélt" kérdéseit teszi fel.
Óhatatlan, hogy sokan a korod alapján próbáltak véleményt formálni és "tanácsot" adni.
Legközelebb indíts fórumot, hogy író vagy és a regényedhez ötletek, válaszok kellenek a fórum kérdéséhez.
Azt értem kinek van annyi esze, mint egy marék lepkének....sokan vannak :D
Melanie78...előre bocs az off-ért, de nem bírom magamban tartani és mivel nagyon jól szórakozom, különösen nem érdekel, ha emiatt a hajad téped.....ez a legviccesebb fórum idáig...
Ne hagyjátok abba csajok!!!!! :D:D
Vettem a fáradságot,és végig nyaltam az egész fórumot!
íííídes Melanie,te még sehol meg nem említetted a barátnődet és,hogy konkrétan mi a problem....
Inkább vissza kéne mágiázni egy kis é..t az agyadba!(persze,ha volt egyáltalán)
További ajánlott fórumok:
- Babát szeretnénk 2011-re
- Babát szeretnénk 2010-re
- Akik 2012-ben szülni szeretnének:)
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Mindenkit várok, akik januárban, illetve környékén szeretnének nekiállni a babaprojektnek!
- Egy, kettő illetve 3 gyermek után mennyi szocpol jár, ha használt lakást szeretnénk venni?