Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
sziaztok
látom nem működik már a fórum
csajok ha olvastok akkor gyertek és kicsit beszélgessünk
halihó!
anyacékláról tud valaki valamit?
ma egész jól. nem annyira hasfájós, mint az elmúlt napokban... de azért nyűgös.
Kösz:)
Hogy van a picur?:*
Sziasztok!
Tudtok vmit derékfájásra/hátfájásra?:/
most megnéztem, nekem lh 25, fsh 8 volt...
ráadásul az érték is tökéletes, alacsony.
pedig ez teljesen tökéletes!
oks, akkor ennek örülnöm kéne... :) de valahogy mégsem megy....majd szerdán többet tudok! köszi azért, puszi
ááááááá, nem ha magasabb, hanem ha az arány eltolódik felfelé az 1:1-től. ez itt 1,1:1... szóval tökéletes.
Dr. Youlcsi! :)
Kérdésem lenne, ha lehet, azt olvastam amennyiben ha az LH szint magasabb, mint az FSH az már PCO-ra adhat gyanút... :( (FSH: 4,7 LH: 5,17)
Az én eredményeim közt szerintem kevés a különbség, de azért megemlítem az endos dokinéninek, szerinted??? Köszi!
És jobbulást a kis Prücsöknek! :(
Ohh köszi Ancsika...bár a vizsgázás nem marad abba, most jan végén isn lesz már kettő, de ez már a mérlegképes...avagy jó pap holtig tanul... :):)
És pusza a Nagylánynak, látom MÁR 5 hónapos, h repül az idő Istenem! :)
Öregszenek, mi nem, csak ŐK! :)
Huuha nagyon ügyi vagy a vizsgálathoz meg egy kalappal ;)
Szia Drága Ancsyka! Úgy legyen...jan. 12. újabb IR vizsgálat, meglátjuk, kiváncsi vok, de fogytam már közel 6 kg... hmmmm...én már ennek is baromira örülök :)
ohh Szegényke, akkor mielőbbi gyógyulást a Kis Áronkának...olyan hihetetlen, h már el is telt ennyi idő, és itt van közöttünk... :):):) GRATULÁLOK így utólag is! :)
sziasztok
Drága Zsani tudod hogy a drukk minden mennyiségben megy felétek :) Lehet a kevesebb melóhelyi stressz is sokat fog segíteni!
hasznos infó nincs... csak kétségbeesett sajnálkozás... egy hasfájós baba miatt :(
Sajnálom, hogy ti is gyarapodtok az évek számában, mi 4 évnél tartunk. :(
egyébként már arra is gondoltam, h netán nálam is hasonló dolog van...már mindent számításba kell vennünk... :(
Nagyon szurok nektek:)
Vagyunk itt egynéhányan, akik tudják, milyen igazán megküzdeni a babáért...
Tavaly én is ide jöttem segítségért, megtudni, mi is az a PCO.
voltunk, eddig úgy tűnik minden OK az inzulinom némileg magasabb a kelleteénél, jan. 12-én megyek vele vissza....kiváncsi leszek
el is várjuk youlcsinéni, meg persze jöhetnek a hasznos infók, szóval mindenre vevők vunk :):)
azért nekem továbbra is mindenem keresztben értetek +++++++++++++++
Köszönjük, ránk is fér! :):):):)
Nem tudom ki mióta próbálkozik, de mi sajnos beléptünk a másfél évbe...hüp hüp...néha úgy érzem, sose lesz vége...de nem adjuk fel! Remélem! :)
További ajánlott fórumok: