Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk... (beszélgetés)
jó reggelt, ha újraélesztjük, akkor élni fog...
Igen, úgy eltűnt mindenki... nekem olyan fura, hogy mindenki máshol van már, pedig azok a fórumok is ugyanerről a témáról szólnak! Nem bírom követni, ki merre kóricál....miért kell ugyanabban a témában 10-15 élő fórum?
hali, ugy elfelejtettük ezt a fórumot...
Ja és ilyen nincs, hogy csak úgy belebotlottál ebbe a fórumba?!!!
Ez a sors keze:))
Babita!
Írtam privit:)
El sem hiszem:)))
Szia!
Itt bent a munkahelyen senki nem hív így, így nem hiszem. Igen, könyveléssel foglalkozom.
Ha gondolod megírhatod priviben a cég nevét ahol dolgozol, dolgoztál, vagy a kolléganőd nevét. De szerintem nem hiszem.
Ja és bp-i vagyok, lehet hogy ez már is elvetné az elméletedet:)
Krisznya, ne haragudj ha tévedek, de nem ismerjük mi egymást? :) Csak onnan gondolom, hogy 2005-ben volt egy kolléganőm, akit szintén így becéztek és ha a neved melletti szám a születésed éve, akkor az is klappol. Nem könyvelő vagy? Bocsi ha benéztem, de átfutott az agyamon...
most mennem kell de ste még benézek...
hmm, ilyenről még nem is hallottam, de hátha...
most hivtam fel a dokim... hát elég érdekes hirrel szolgált...elmondtam, hogy mi a gondom... és ma persze alig volt egy kevés valami a betéten... és azt mondta, hogy szedjem az utogestán magzatmegtarto gyogyszert, mert lehet, hogy van baba és ha a méhnyálkahártyámbol le is vált egy darab a menszivel, akkor még ha baba van ez segit megtapadni rendesen... na ehez mit szoltok... most aztán köpni nyelni nem tudok...
Köszönjük Babita!
Ez a célunk egyébként, meguntam én is a számolgatást, teázást. Majd meglátjuk mi lesz, és ha most nem jött össze, akkor is van még idő, legalább a következő hónapok is "tartalmasan" fognak eltelni.
Jó olvasni a példádat, én is így gondolom, hogy akkor fog jönni, amikor nem is várnánk:-)
Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy bepofátlankodok, de belebotlottam ebbe a fórumba és hát beleolvastam. Nagyon tetszik a hozzáállásotok. Én 3 évig próbáltam teherbe esni, ittam mindenféle teát, szedtem a MacaVibe kapszulát, a drogériába pedig már hazajártam a tesztekért és nem sikerült. Totál lemondtam róla, hogy babám legyen. Aztán kaptam egy nagyon jó állásajánlatot, azzal foglalkoztam, el is felejtettük a párommal ezt a dolgot, hisz nem akart sikerülni. És ezt követően 6 hónap múlva spontán terhes lettem. Mikor a kislányom 1 éves lett, gondolkodtunk, hogy talán kellene egy-két éven belül kistesó neki. Gondoltam is, ha úgy megy mint először, akkor jobb már időben hozzálátni, mert sanszos, hogy gyed-ből megyek nyugdíjba és azonnal terhes is lettem... 2 éven belül 2 kislányom lett és máig annak tulajdonítom a sikert, hogy nem görcsöltem rá. Még egyszer ne haragudjatok, hogy csak úgy "ide pofáztam". Hajrá mindenkinek, sikerülni fog. :)
tudom, ilyenkor minden nap sokat számít és nehéz türelmesnek lenni...majd kiváncsi leszek, mi lesz az eredmény, várom:-)
Nem hiszem, hogy tudnék ennyit várni. A tesztem otthon azt írja, hogy elmaradt előtt 1 nappal 84%, hogy kimutatja, így azt gondolom, hogy ki fogja talán mutatni.
Ha nem mutatja ki, és nem jön meg akkor csinálok pár nappal később is tesztet.
Sajna ezt a tesztelést jó régen elhatároztam, így biztos fogok akkor tesztelni.
A klubban ahol bent vagyok, ott a lányok gyakorlatilag mind előbb teszteltek 4 nappal majdnem és minden kismamónak kimutatta már a teszt akkor, szóval nem hiszem, hogyok fogok várni. De köszönöm a véleményedet...
Azért azt a tesztelést ne kapkodd el szerintem.. minimum 3-4 napot várj az elmaradt mensi uztán, de ez csak az én véleményem...
Köszönöm, én is viszont kívánom!!!
kivánom, hogy légy egy boldog kismama...:)))
Igen, rendszeres a mensim mindig. 25 naposak a ciklusaim, eddig egy nappal jött meg előbb. Így azt gondolom pénteken tesztelek, ha nem jön meg csütörtökön.
Viszont amióta cickafarkot iszom rövidült a ciklusom, ami persze lehet ettől is, és lehet attól is, hogy élesben belevágtunk a babaprojektbe. Mert ezt is olvastam. Na szerintem a héten már minden ki fog derülni.
nagyon ügyes vagy... én is ezt fogom tenni... majd meglátjuk... ha nem lessz eredményes ez a honap, akkor azt hiszem leállunk a témával...
Nem voltál hosszú, érdekelt:-) Rendszeres szokott lenni a menzeszed? mert akkor már tényleg kiderül a dolog....izgi!!!!
én nem hőmérőzök.ha összejön örülünk neki.ha nem akkor a következőkben majd próbálkozunk.ciklusaim 27-44 nap közöttiek.régebben kaptam clostyt,de csak most a 6.napon kezdem el sazedni.önállóan,orvos nélkül.szerintetek ilyen ciklussal kellene más vizsgálatat is?vagy majd ráér...34 éves első gyermek 13 éves
Köszi kérdésedet:)
Én elvileg csütörtökre nem várom, ami mindjárt itt is van két nap múlva. Nem használtunk ugye ovutesztet - mintahogy a címe is írja a fórumnak - de csak peteérés előtt 3 nappal tudtunk együttlenni, így persze kicsi az esélye, de hátha a nem görcsölés eredménnyel járt.
Én tényleg betartottam. Abbahagytam a cickafark teát is, meg a palástfüvet is. Mert azt is meguntam, és hát láss csodát, úgy vettem észre, hogy a peteérést a cickafark teljesen elnyomta, mert ilyen szép peteérés jeleim soha nem voltak még, amióta cickafarkozok. Ja és utána olvastam, hogy akinek nincs igazából a ciklusával probléma, annak nem is ajánlják a fogyasztását.
Na szóval én itt tartok, bocs ha hosszú voltam:)
Na, akkor apára rájár a rúd a héten, mert aktív estéi lesznek... :-)
Te hol tartasz?
Igen, azt mondják sok helyen, hogy az első negatív napon is érdemes még összebújni.
A babatervezok.otthona.net-en rengeteg terhes görbét látni, ahol látható, hogy peteérés előtt-után történő szeretkezésből hogy jött össze baba.
Biztos mai biztos:-))))) ??
Még így is lehet rá esély.
Viszont én ma is összebújnék a helyetekben:))))
További ajánlott fórumok: