Akik az idén döntöttek amellett, hogy babát szeretnének (beszélgetés)
Szia!
Megboldogult Veres Pali bácsi ezt a kérdést még megérhette volna...
nagyon eltűnt mindenki :)
valakinek esetleg nemsoká nem várt mensi??? nekem holnap nem kéne megjönnie..... majd kiderül.... de már semmli jóra nem számítok február óta vagyok az ahónapi babatervezős fórumokban...
eddig sikertelenül.... de jól esik olvasni hogy valakinek legalább sikerül.... :) de mostmár én is örülnék..... :)
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdeni,hogy mikor én közösülök a párommal akkor én nem szoktam elmenni(el élvezni)akkor teherbe eshetek??vagy csak akkor mikor én is elmegyek?
A lányotok nagyon szép, láttam a képet.
Akkor gyorsan összejött a második is:)
Jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek.
:))))))))))))))
Gratulálok Pettka! :) Nagyon vigyázz magatokra! Jön a kistesó! :)))
Szia!
Nekem még mindig nem jött meg. Ideges vagyok miatta mert így nagyon messze lesz az a 23. nap amikor laborba kell mennem. :(
Veled mi újság? Jobban vagy már?
ritkán szokott késni.... múlt hónapban késett 4napot eddig ilyen nem volt hogy két egymást követő hónapban nem jött meg!
nem tom mi van... de még mindig semmli..
majd lesz valahogy..... de még várok pár napot és akkor ha nem jön meg tesztelek ha negatív vagy pozitív utánna meg doki!
köszönöm mindenkinek a tanácsokat,még várok ha nem jön össze akkor elmegyek orvoshoz!nem tudom h a párommal van-e valami vagy velem,de remélem egyikünkel sincs semmi!sok sikert mindenkinek és gratulálok az anyukáknak!:)
puszi mindenkinek(K)
lányok!!!!
segítsetek!!!!
lehetséges lehet e az, hogy 33 naposak a ciklusaim ez a 36.nap.... a teszt negatív, hogy mégis terhes lennék?
mert ugyanúgy szarul vagyok annak ellenére hogy tudom hogy egy csík lett a teszten....
mit gondoltok???
Ha minden igaz akkor elsőre összejött :) Február óta van nagyon felcsigázva az uram hogy babát szeretne :)
(Amúgy előző kapcsolatból, jóval korábban volt 2 vetélésem, sajnos) Sok sikert neked is!