Gyümölcshabos torta recept


8 tojásos piskóta
5 dl Hulala növényi tejszín
1 csomag vaníliás puding (Dr. Oetker)
4 dl Bármilyen gyümölcsital (legjobb a Cappy)
Konzerv gyümölcs
Cukor
A Gyümölcshabos torta elkészítési módja:
8 tojásból hagyományos módon piskótatortát sütünk. Ha kihűlt három lapra vágjuk. A gyümölcsitalból és a pudingporból sűrű pudingot főzünk, kihűtjük. 3 dl tejszínt robotgéppel felverünk, mikor kész hozzákeverjük a gyümölcspudingot. Ezzel töltjük be a tortát. A krémrétegre szórjuk a konzervgyümölcsöt. A maradék tejszínnel bevonjuk, díszítjük a tortát.
Legjobb ananásszal és eperkoktéllal!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Miramira77, 2012. márc. 12. 13:05
A gyümölcshabos torta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.