Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Gyümölcshabos torta recept

Gyümölcshabos torta recept

Elkészítési idő 95 perc

A Gyümölcshabos torta hozzávalói:
8 tojásos piskóta
5 dl Hulala növényi tejszín
1 csomag vaníliás puding (Dr. Oetker)
4 dl Bármilyen gyümölcsital (legjobb a Cappy)
Konzerv gyümölcs
Cukor


A Gyümölcshabos torta elkészítési módja:
8 tojásból hagyományos módon piskótatortát sütünk. Ha kihűlt három lapra vágjuk. A gyümölcsitalból és a pudingporból sűrű pudingot főzünk, kihűtjük. 3 dl tejszínt robotgéppel felverünk, mikor kész hozzákeverjük a gyümölcspudingot. Ezzel töltjük be a tortát. A krémrétegre szórjuk a konzervgyümölcsöt. A maradék tejszínnel bevonjuk, díszítjük a tortát.

Legjobb ananásszal és eperkoktéllal!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A gyümölcshabos torta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook