Gyümivel töltött csirkemell (U1 is lehet) recept



2 db filézett csirkemell
l db nektarin
1 db alma
Boci sajtkrém
1o dkg sajt
Bacon-szalonna
só
bors
olaj
A Gyümivel töltött csirkemell (U1 is lehet) elkészítési módja:
A csirkemelleket 4 egyenlő nagy szeletre vágjuk, kicsit tenyérrel kinyomkodjuk, hogy a rostjai puhuljanak. Az almából, nektarinból, sajtból (én Edamit használtam) 4 db vékony cikket vágunk. A hússzeletet sózzuk, borsozzuk (vigyázva, mert a szalonna és a sajt is sós) vékonyan bekenjük a sajtkrémmel, rárakunk 1-l db almát, nektarin, sajtot, feltekerjük a husit. Hústűvel vagy fogpiszkálóval összetűzzük, majd beletekerjük egy szelet bacon-szalonnába. Jénaiba rakjuk, és kevés olajat öntünk alá, 15-20 percig sütjük lefedve 200 fokon, majd alufólia nélkül sütjük tovább, amíg egy picit meg nem pirul.
Nagyon gyorsan kész!
Sóval vigyázni kell a sajt és a szalonna miatt!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: e3e8ab07a5, 2008. aug. 7. 14:18
A gyümivel töltött csirkemell (u1 is lehet) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.