Görögös csirkemell recept



2 csirkemell
10 dkg paprikával töltött olajbogyó
10 dkg feta sajt
1 gerezd fokhagyma
olaj
friss oreganolevelek
vegeta és bors
A Görögös csirkemell elkészítési módja:
A csirkemellet hosszában kétfelé vágjuk. Vegetával, borssal, zúzott fokhagymával ízesítjük. Forró olajon, mindkét oldalon megsütjük. Hozzáadjuk a felszeletelt töltött olajbogyót a levével együtt. Felaprított, friss oreganolevelekkel fűszerezzük és fedő alatt összemelegítjük. Végül a húsdarabokra 1-1 szelet feta sajtot fektetünk és fedő alatt ráolvasztjuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Kiss Ildikó, 2009. márc. 18. 16:42
A görögös csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.