Olivabogyós spagetti recept


1 cs spagetti tészta
1 fej vöröshagyma
1 konzerv aprított paradicsom
1-2 gerezd fokhagyma
fekete olivabogyó felaprózva
1 evőkanál tejföl
olívaolaj
só
Az Olivabogyós spagetti elkészítési módja:
A hagymát apróra vágjuk, olívaolajon megfonnyasztjuk. Ráöntjük a paradicsomot, sózzuk, majd belenyomjuk a fokhagymát. Tíz-tizenöt perc főzés után hozzáadjuk a felaprított olivabogyót, pár percig főzzük, végül hozzáadjuk a tejfölt és jól elkeverjük. A szószt a tésztára öntjük.
90 naps diétánál is jó a szénhidrát napon :-)
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: Kiss Ildikó, 2009. márc. 17. 13:18
Az olivabogyós spagetti elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.