Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Göngyölt karaj krémsajtos töltelékkel recept

Göngyölt karaj krémsajtos töltelékkel recept

A Göngyölt karaj krémsajtos töltelékkel hozzávalói:
4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
2 db hegyes erős paprika
1 kk chili pehely
2 tömlős krémsajt /2 x 100g/
20 dkg kolozsvári szalonna

1 mk grill fűszer
20 dkg finomliszt
2-3 tojás
30 dkg zsemlemorzsa
étolaj


A Göngyölt karaj krémsajtos töltelékkel elkészítési módja:
A hegyes erős paprikát és a szalonnát apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk a chili pehellyel és a grill fűszerrel. A karajszeleteket megkenjük a krémsajttal, megszórjuk az apróra vágott szalonnával és paprikával. A hússzeleteket felgöngyöljük és a szokásos módon (liszt, tojás, zsemlemorzsa) bepanírozzuk. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A göngyölt karaj krémsajtos töltelékkel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook