Göngyölt karaj krémsajtos töltelékkel recept
A Göngyölt karaj krémsajtos töltelékkel hozzávalói:4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
2 db hegyes erős paprika
1 kk chili pehely
2 tömlős krémsajt /2 x 100g/
20 dkg kolozsvári szalonna
só
1 mk grill fűszer
20 dkg finomliszt
2-3 tojás
30 dkg zsemlemorzsa
étolaj
A Göngyölt karaj krémsajtos töltelékkel elkészítési módja:
A hegyes erős paprikát és a szalonnát apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk a chili pehellyel és a grill fűszerrel. A karajszeleteket megkenjük a krémsajttal, megszórjuk az apróra vágott szalonnával és paprikával. A hússzeleteket felgöngyöljük és a szokásos módon (liszt, tojás, zsemlemorzsa) bepanírozzuk. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2016. dec. 7. 11:02
A göngyölt karaj krémsajtos töltelékkel elkészítési módja és hozzávalói.