Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Gombás, csirkemelles székely káposzta recept

Gombás, csirkemelles székely káposzta recept

Elkészítési idő 80 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Kalória 2100 kcal

A Gombás, csirkemelles székely káposzta hozzávalói:
1.5 kg savanyú káposzta
60 dkg hagyma / én sok hagymával szeretem!/
25 dkg gomba
70 dkg csirkemell
10 dkg füstölt kolbász
2 húsleves kocka
pici olaj
fűszerek ízlés szerint !


A Gombás, csirkemelles székely káposzta elkészítési módja:
pici olajon a hagymát összevágva megfonnyasztom, ráteszem a kockára vágott csirkehúst , fehéredésig sütöm , aztán rá a gombát, a pici karikára vágott kolbászt , a fűszereket és a húsleves kockákat !Kevés vízzel előfőzöm egy kicsit , aztán ráteszem a kiöblített savanyú káposztát és nagyon kis lángon főzöm kb 50 percig , közben öntöttem rá egy kevés paradicsommal kevert vizet !! Nagyon finom lett ! Ha jön vendég akkor a sütőben melegítem , elsimítok rajta egy kanál tejfölt és megszórom egy kevéske reszelt sajttal !!

Ebből a mennyiségből 8- 10 adag lesz !!!Sok !!


Kategória: Egytálételek receptjei


A gombás, csirkemelles székely káposzta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook