Téli vacsora - Harula (Olcsó) recept
A Téli vacsora - Harula (Olcsó) hozzávalói:6 nagy db krumli
1 db vöröshagyma
1 Ek zsir
só
bors
3 pupozott EK liszt
A Téli vacsora - Harula (Olcsó) elkészítési módja:
A nyers krumplit le reszeljük, a hagymát zsiron megpároluk, és a fenti anyagokat is hozzáadjuk, simára elkeverjük,kizsirozott tepsibe öntjük. A tetejét olvasztott zsirral megkenjük, szép pirosra sütjük.
Teával jó táli vacsora.
Aki szereti reszelt sajttal is megszorhatja.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2013. febr. 14. 11:08
A téli vacsora - harula (olcsó) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.