Natúr alaplecsó diétázóknak recept
A Natúr alaplecsó diétázóknak hozzávalói:80 dkg zöldpaprika
2 db közepes nagyságú paradicsom
1 fej vöröshagyma
4 evõkanál olaj
1 púpozott teáskanál édes piros fûszerpaprika
csipet kristálycukor
ízlés szerint só.
A Natúr alaplecsó diétázóknak elkészítési módja:
A felforrósított olajra tesszük a megtisztított és nagyon finomra vágott (vagy lereszelt) vöröshagymát, és megsózva, fedõ alatt megfonnyasztjuk. Ezután rátesszük a kis szeletekre vágott zöldpaprikát. A továbbiakban ugyanúgy készítjük, mint a nem diétás változatát.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: elvira1, 2006. máj. 6. 18:49
A natúr alaplecsó diétázóknak elkészítési módja és hozzávalói.