Tojásos-lecsós gomba recept
A Tojásos-lecsós gomba hozzávalói:25 dkg gomba,
25 dkg zöldpaprika,
10 dkg füstölt szalonna,
2 db paradicsom,
2 közepes nagyságú vöröshagyma,
4 db tojás,
só,
bors,
pirospaprika .
A Tojásos-lecsós gomba elkészítési módja:
A szalonnát kockákra vágjuk és kiolvasztjuk, majd a pörcöt kiszedjük és félretesszük. A zsírban a vékonyra szeletelt hagymát megfonnyasztjuk, a megtisztított, felszeletelt gombát rászórjuk, és kb. 5 percig pároljuk. Beletesszük a karikára vágott paprikát és paradicsomot. Megsózzuk, megszórjuk pirospaprikával meg borssal, majd zsírjára sütjük. Végül a felvert tojásokat ráöntjük, és addig sütjük, míg rántotta keménységű nem lesz.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2009. márc. 18. 21:34
A tojásos-lecsós gomba elkészítési módja és hozzávalói.