Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Gesztenyekrém-leves recept

Gesztenyekrém-leves recept

A Gesztenyekrém-leves hozzávalói:
250 g gesztenyemassza
10 dkg mazsola
rum aroma
6 dl tej
ízlés szerint cukor
1 vaníliás cukor
4 ek méz


A Gesztenyekrém-leves elkészítési módja:
Áztassuk a mazsolát a 4 ek tej és a rumaroma keverékébe. Törjük össze villával a gesztenyemasszát és keverjük ki a tej felével. Forraljuk fel a maradék tejet, keverjük hozzá a gesztenyés masszát. Forraljuk fel ismét, majd vegyük le a tűzről. Keverjük bele a vaníliáscukrot, a mazsolát és a mézet, ízlés szerint adjunk hozzá még cukrot. Tálalhatjuk melegen vagy hidegen tejszínhabbal díszítve.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A gesztenyekrém-leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook