Franciasaláta recept
A Franciasaláta hozzávalói:
25 dkg sárgarépa
25 dkg zöldborsó
2 db alma
4-5 db ecetes uborka
15 dkg krumpli
10 dkg fehérrépa
2 dl majonéz
5 dl tejföl
2 evőkanál mustár
kis citromlé
só
bors
A Franciasaláta elkészítési módja:
A zöldségeket apró, lehetőleg azonos nagyságú kockákra vágjuk, és a borsóval együtt főzzük 5-10 percig. Megvárjuk míg kihűl, vagy lehűtjük. Belekeverjük a felkockázott almát és savanyú uborkát. Utána belekeverjük a tejfölt, mustárt, majonézt, kis citromlét és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: cicaaa65, 2018. szept. 23. 06:56
A franciasaláta elkészítési módja és hozzávalói.