Tavaszi leves recept


30-40 dk csirke aprólék
4-5 szál sárgarépa
3-4 fehérrépa
egy kis fej karfiol fele
30 dk zöldborsó
3-4 db újkrumpli
kis fej hagyma
egy gerezd fokhagyma
kis paradicsom
egy szelet paprika
párszem egész bors
só
vegeta, vagy valamilyen leves ízesítő amivel hús- levest ízesíteni szoktuk.
levestészta
A Tavaszi leves elkészítési módja:
a szokásos módon felteszsük főni az aprólékot, a sárga- és fehérrépával az ízesítőket /hagyma, bors stb / teaszűrőbe tesszük hogy könnyen kiszedjük a végén. mikor félig megfőtt a hús beletesszük a karfiolt, borsót. és az újkrumplit. Legvégül levestésztát főzünk bele.
Nagyon ízletes levest kapunk.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: t.panti, 2007. jún. 17. 14:08
A tavaszi leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.