Fogyassza valaki a kaukázusi kefirgombát?Mik a tapasztalatok? (beszélgetés)
Én is szünet nélkül iszom. Ha nincs időm vagy kedvem szűrögetni, kimarad pár nap. Most pl az egész hosszú hétvége kimaradt. Se a gombának, se nekem nincs tőle semmi baja. :)
Nekem pont hogy olyankor gyorsabban szaporodik, amikor sokáig rajta marad.
Egy ideig osztogattam, de már nem győzöm, kidobom a felesleget. :(
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy muszáj 10 nap szünetet tartani a kefir ivásban? És mi van ha állandóan iszom?
Vagy 10 napra inkább fagyasszam le?
Nincs 2 hete hogy iszom. Fotelrekedésemet nem igazán akarja helyrehozni. Pedig ez a minimum amit elvárnék tőle...
Este szűrőm mindig. És iszok is belőle szinte azonnal.
A kaukazusi kefirt es a kristalygombat egyszerre kezdtem fogyasztani,iszonyu gyomorgorcsom lett tole,annyira,hogy nem tudtam meg kiegyenesedni sem,meg a hatam izma is begorcsolt.A torkom folyamatosan fajt es "alul" is gombasodtam.
Legelso alkalommal amikor megittam ra egy 20 percre kb legszomjam lett,de gondoltam talan csak tul gyorsan ittam,talan csak tul eros.Valami allergias reakciom lehetett,a gyomrom ugy luktetett,hogy alig birtam levegot is venni...Ez masnap sem mult el teljesen,de csillapodott...Nekem sajnost ilyen tapasztalatom van...De mindenki masnak akivel beszeltem nagyon bejott...:)Azert irtam le ezeket,mert en csak jot halottam mindenkitol es,hogy tudjatok:ilyen problema is adodhat.
Utóbbi kb 2 évben gyakran viszatérő vendégem.. :(
Jó 13 éve már volt gombám, csak meghalt. Azóta épp tegnap este jutottam hozzá.
De ez nem teljesen olyan, mint emlékezetenbe ami már volt nekem.
Úgy kaptam az adagot, hogy még az előző esti tej rajta volt. Szűrtem az ismert műanyagos dolgok szerint..
A dobozos kaukázusira emlékeztet az íze.
Megnéztem képet róla, és ilyant kaptam..
Nekem ízlik.
És ha csak a " fotelrekedésem " múlik el, nyert ügyem van.
Ez már legyen az Ő gondjuk....:-)
Mindent azért én sem vállalhatok be...:-)
"Na, de majd a kefírgombától......
ügyes , okos, és még szép is leszek...:-))
no...és persze egészséges...."
Ha még hozzávesszük az afrodiziákum hatását is akkor a szociális és családminisztérium gondolkodhat honnan fedezi a családi pótlékokat.))
További ajánlott fórumok:
- Hallottatok a tejalapú kefirgombáról? Mik a tapasztalatok?
- A kaukázusi kristálygomba tényleg gyógyító hatású?
- Túl sok a kefírgombám..kidobni sajnálom, mihez kezdjek vele?
- Mit fogyasszak, ha este rámtör az éhség? (Amitől garantáltan nem maradok éhes, és persze nem rakódik le.)
- Tibeti vagy kaukázusi kefírgombám van? Hogy tudom megkülönböztetni?
- Baj, ha a kaukázusi kefírgombára friss, nem pasztőrözött tejet öntöttem, és így tároltam egy napig?