Mit fogyasszak, ha este rámtör az éhség? (Amitől garantáltan nem maradok éhes, és persze nem rakódik le.) (tudásbázis)
1.zöld tea
2.igyál vizet,
3. csinálj mást - fürödj meg moss fogat, mosogass el, tornázz, közben ihatod a zöld teát is.
4. hideg édesítős tej, meleg tej, meleg tej édesítővel, meleg/hideg tej vaniliával/fahéjjal édesítővel + kávé az aljára, ha tudsz tőle aludni.
5. fehér tea - alacsony koffein tartalom , de arra alég hogy kicsit meglökje az anyagcserét és felpörgessen annyira hogy a szervezet a zsírhoz nyúljon
Minden ajánlott teához vízivás KÖTELEZŐ, tejeskávéhoz szint úgy.
puffasztott rizs-üresen, rá jó sok víz.
Megpuffad a gyomrodban elveszi az étvágyad, és kevés kalória van benne.
Szia,
citrancs, avagy a jó grapefruit, akár 2..3 drb-t is, de csak azt!
Szia!
Ez egy kicsit olcsónak tűnik nekem! Bár az én árlistámat még nem frissítettem az aktuális euró árral, ezért 250-nel van kiszámolva, és így 7200 FT, most néztem meg az éppen aktuális euró ár: 249,62
És mit ehet az, akinek mindentől kipurcan az epéje?
Csibe, az a Garcinia Plus tabi milyen márka? Hol lehet beszerezni és mennyibe kerül???
Én turmixot fogyasztok vacsira, mert a zöldségektől én éhes maradtam. Nálam ez volt a kritikus étkezés. Volt, hogy egész nap kibírtam volna kaja nélkül, de este felfaltam volna az egész hűtőszekrényt.
Most próbálok napközben is kiegyensúlyozottan táplálkozni (MÉRtékkel!!!), este vacsira pedig egy alacsony kalóriatartalmú, laktató shake.
Vagy ezen a fórumon ezzel nem viccelünk????
Jó, akkor komolyan eszem...
További ajánlott fórumok:
- Napi nulla kalória bevitellel, heti hány kg garantált?
- Kezdd belülről, és garantált a siker!
- Mitől függ az, hogy lesz-e tejem, ha megszületik a baba? Van-e valami, amit ha megteszek, akkor garantáltan lesz tejem. Mert akkor megteszem
- Vacsora helyettesítésére milyen fehérjeport fogyasszak?
- Tudtok olyan muffinreceptet, ahol garantáltan feljön a süti? Nekem sajnos szinte mindig lapos marad, főleg a csokis.
- A natúr útifű maghéjt hogyan fogyasszam?