Hallottatok a tejalapú kefirgombáról? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok! :)
Én is megköszönném, ha valakinek volna, és tudna adni nekem.
Sziasztok!
Szeretnénk kipróbálni a kefírgombát. Szegeden élünk. Örülnék, ha lenne valakinek felesleges és tudna adni.
Van-e valakinek arról tudomása, tapasztalata, hogy laktózmentes tejjel "működik-e", illetve hogy a gomba - mivel korábban laktózt tartalmazó tejjel volt felöntve - tartalmazhat-e laktózt? Sajnos gyermekem laktóz (tejcukor) intoleranciában szenved.
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy nincs-e valakinek felesleges tejalapú kefírgombája, mert a környékemen nem tudom beszerezni. Olyan embert keresnék, aki tudna postázni is. Természetesen a postát állom.
Köszönöm.
Sziasztok!
Ingyen elvihető kefírgomba és japán kristálygomba. A VIII. kerületben vehető át.
Akit érdekel: 06705732562, anian@freemail.hu
üdv, Anna
A nagy érdeklődésre tekintettel egy időre nem aktuális a hozzászólásom. Ha lesz ismét fölösleg, jelzem.
Üdv.
Nekem is van most egy adag.
Bp. VIII. ker.
Van kefirgombám bőven. Szívesen adok belőle Budapesten(IX. ker. és XI.ker-ben vagyok általában elérhető). Ha érdekel, írj emailt: mmanocska@gmail.com
Amit cserébe kérek egy befőttes üveg és egy liter tej (én is befőttes üvegben és tejben adom a gombákat) - a pontosság kedvéért: pénzt nem kérek cserébe - .
Jó egészséget!
Örülök neki, használjátok egészséggel!
Kérdezz utána, de én nem hiszem...mert akkor az üzletben kapható kaukázusi kefirre is igaz lenne! arról már hallottunk volna! :)
Köszi, a kefirgombát:) Nagyon jól működik!:)
Remélem ez a fogamzásgátlós dolog nem igaz...:S Lehet, hogy megkérdezek egy patikus.
Hát, aki szereti a háziállatot....
Nálam mindig kipusztult szegényke. :(
Jaj de jó!:)
Köszi!
Merre laksz?
Na inkább írok privit.
OK! Nekem van, Budapesten! :)
Szivesen adok!
Sziasztok!
Szeretnék valakitől kefirgombát vételezni, ha lehet:)
Köszi!
Van felesleges kefirgombám, nagyon elszaporodtak, szivesen adok valakinek!
Bp. VIII.
sziasztok!
Japán kristálygombát és Kaukázusi kefírgombát szeretnék valakitől átvenni, Bp-n.
köszi!
bettsy@freestart.hu
További ajánlott fórumok:
- Fogyassza valaki a kaukázusi kefirgombát?Mik a tapasztalatok?
- Www.gas.hu-gázárcsökkentési lehetőség. Hallottatok már erről az új lehetőségről? Tapasztalatok? Vélemények.
- Mellnagyobbítás műtét nélkül. Hallottatok már erről? Tapasztalatok?
- A tejalapú kefirgomba
- Multifruitmax-ot ismeritek, hallottatok róla? Tapasztalatok?
- Gyógynövényes mellfeszesítő/növelő kapszulákról hallottatok már? Tapasztalatok?