Mellnagyobbítás műtét nélkül. Hallottatok már erről? Tapasztalatok? (beszélgetés)
Sziasztok!
Hallottam,hogy Bécsben egy maganklinikan mellnagyobbitast csinalnak ossejtekkel,szilikon beultetese nelkul. Ti tudtok errol valamit,hallottatok mar rola? koszonom elore is a valaszokat!
Én még régen az Erdic nevezetű tablettát próbáltam, ami gabonakivonat(zab,korpa).Talán egy picit nőtt a cicim, de az is csak talán.Viszont iszonyat mellékhatása van gyakorlatilag, persze elméletileg csak 'jótékony' mellékhatása van.
Felesleges pénzkidobás ezek a tabletták és krémek.Főleg h már ezeket is hamisítják...
Árat? Hol írtam ilyet? Én csak azt mondtam ha ilyet csinál akkor inkább ne legyen nagyobb cicim:))
Dr. László Zsolt plasztikai sebész
www. szeptest. hu
Én itt néztem ezeket a referencia képeket. Iszonyú csúnyák!!!! Pfuj
na hát nem volt egyszerű mire végre írhatok ide.
Ennek a László Zsozsónak a honlapja is fos. Egyáltalán nem vakerál arról hogy ő télleg csinál-e ilyen beavatkozást...és hogy mennyiért...
Ha tévedek akkor helyesbítsetek, de én nem találtam semmi érdemleges infót. zebra! te hol találtad az árat? köszi
Dr. László Zsolt plasztikai sebész
www.szeptest.hu
plasztika@oxivit.hu
70/371-05-22
1027 Budapest, Bem József u. 7.
Szia!
Már lassan 2 hónapja szedem és szerintem használ. Keress rá neten a Zafír szépségszalonra (Debrecen), ott megvásárolható biztosan!
ezeket a tablettákat hol lehet megvásárolni??
És tényleg használ?
:( :(
Itt megnézheted, én most hétvégén hallottam róla a MAGELLÁNműsorban, Dr.László Zsolt végzi Magyarországon, Nekem jónak tűnik
Én még ezt nem hallottam. Biztos még nagyon új módszer!
Én már több, mint 1 hete szedem a Beauty Breast tablettát és szerintem van változás. Hiszek benne, hogy 3 hónap múlva látszódni is fog a hatása!
Sziasztok!
Most regisztráltam. A tévében láttam egy nagyon rövid bejátszást arról, hogy műtét nélküli "fizikális" (tehát nem tabletta, nem krém, stb.) mellnagyobbítás lehetséges valamilyen zselés anyag befecskendezésével. Mivel sehol nem találok semmit a neten róla, gondoltam körbe kérdezlek benneteket. Hallott valaki valamit erről?
Szia!
Írtam egy két kérdést privátban majd nézd meg légyszíves.
Sziasztok!
Én most a Beauty Breast kapszulát szedem. Tegnap kezdtem el. nyitottam is ezzel kapcsolatban egy topikot, hogy kinek mi a véleménye, tapasztalata...
Én bízom benne, hogy látható és érezhető változás várható majd! :)
Ha elsorvadt a mirigyállományod akkor tuti nem segít
Sőt a tornával vigyázni kell mert a mell nagyrészt zsírszövetből áll ami torna hatására csökken
További ajánlott fórumok:
- Tudott-e valaki epekövet műtét nélkül megsemmisiíteni (teák, életmódváltozás )?
- Gerincsérv mütét nélküli gyógyitása...Milyen lehetőségek vannak?
- Melyik a legerősebb fájdalom csillapitó ami vény nélkül kapható?(fogműtét utánra kell)
- Orrmandula műtét 3 évesnek, altatás nélkül
- Mióma, legyőzhető, műtét nélkül?
- Vesekő eltávolitása műtét nélkül.