Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Fiti féle majonézes cékla recept

Fiti féle majonézes cékla recept

A Fiti féle majonézes cékla hozzávalói:
500 gr. Céklagumó főzve, ízesítve (egyben, amit reszelni lehet)

100 gr. Tejföl
50 gr. Majonéz
30 gr. Torma (üveges, ecetes, reszelt)



A Fiti féle majonézes cékla elkészítési módja:
Az ecetes cukros léből kiemelt, leszárított céklát (almareszelőn) lereszelem és a korábban összekevert tartármártással elvegyítem. Azonnal lehet fogyasztani, de jobb, ha áll egy éjszakát.

A céklát (bébicéklaként kapható) Én a piacon készen, (ízesítve) egészben veszem savanyúságot áruló standon!

Biztosan el lehet készíteni szeletelt céklából is, de szerintem azt körülményesebb vékonyka csíkokra vágni.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A fiti féle majonézes cékla elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook