Fissen üdén a kilók ellen 90-en napos diétával 2010.04.20 indul!!!Gyere!!! (beszélgetés)
Szia! 6,5 kg ment le... a többi nagyon ragaszkodik hozzám! Mondjuk egyáltalán nem sanyargatom magam... :-)) Elég sokat eszek, de mindig csak azt, ami megengedett!
Szerintem azért bírom ezt a fogyit, mert ehetek sütit is! :-) Lehet, h csak 4 naponta, de legalább nem tör rám a "most bemegyek a cukiba és feleszek mindent" érzés!! :-)
Sziasztok! Jó volt beleolvasni a fórumba... megvan az összetartás! :-) Nézegettem a "gyakori kérdéseket" a 90 napossal kapcsolatban és hihetetlen, h milyen elképesztő emberek vannak! Azt hiszem totál idiótának tartanak bennünket, h ezt csináljuk! Nyilván ők többet értenek hozzá...
Na mindegy!
Szóval hajrá Csajok!
Ismét csinálom én is (márc.27-én kezdtem), mert szeretem, mert jó, mert azóta nincs teltségérzetem, mert azóta nem vagyok felfújódva és mert sokkal-sokkal jobban érzem magam tőle (ja és már csak alig narancsbőröm van)!
Mondjuk most kb. 2 hete stagnál a súlyom... pedig még 4-5 kg lemehetne! :-)
Rá kellene venni magam egy kis "mocorgásra"!
Szombattól pedig kezdem az infraszaunázást!
Te aztán jól beebédeltél :)
Nekem 2 virsli volt zöldségekkel és sajttal.
Egyébként sem eszem sokat, nem is az étkezés miatt van gondom a kilókkal :)
A víznap a gyümi után tök elviselhető volt, én legalábbis nagyon jól bírtam.
Havonta egyszer tartani kéne, de tudom, hogy sokan kihagyják.
Én azért iktattam be mégis, mert péntekre esett volna a szénhidrát napom, mikor lehet enni pici sütit, viszont tesó szombaton jön haza, és akkor van a szülinapja, aztán jó lenne egy picike torta, így a tegnapi víznappal épp jó lesz minden :)
Sztem rólam egyébként azért is megy ilyen tempóban, mert ez még nem megkötött zsír, lévén néhány hónap alatt szaladt fel rám... legalábbis én ennek tulajdonítom.
Na meg napi nagyjából 2-3 liter vizet iszok.
Lehet ez is segít.
Nos, én 5 hónapos terhesen 67 voltam (addig a régi ruháimat hordtam, mert nem látszott), ezzel most is kiegyeznék.
17 napja még 82 voltam.
Most 77.
Haladok :)
Nekem még folyamatos eddig (kop-kop-kop).
Igaz, volt hogy csak 10-20 deka volt 4 nap után, de sok kicsi sokra megy :)
Írták már, hogy van, aki így csinálja.
Arra az esetre is ajánlja, mikor megáll a fogyás, mert ezzel újra megindul.
Hajrá :)
Ügyes vagy, csak így tovább!
Én egy kicsit átformáltam/formálom: gyümölcsnap, fehérje nap,keményítő-ch egy napon, utána megint gyümölcs. Így 3 naposak a ciklusok, de ez nekem jobb így. Aztán majd kiderül, hogy mennyire hatásos.... :))
Eltűntetek :(
A mai víznap után (17. nap) 4.8 a mínusz :D
Én is gyümizek, délelőtt ananászoztam, ebédre meg csináltam egy pici almakompótot (és bűnözés vagy sem, de citromot és mézet is tettem bele).
Este mérleg :D
Helló! Életjel... :))
2 napi ballagási dorbézolásra megyünk hamarosan,szombaton jövünk haza.......
Még nem döntöttem el,hogy mivel folytatom vasárnap.....:))
Ma eddig még csak gyümölcs. :)
Csajok, életjel?
Én megvagyok, szénhidrátos napom van, és 3 napja nem megy le gyümölcs a torkomon, nemtom mi lesz így velem holnap :(
A vacsi egy kis rakott mákos lesz, még sohasem csináltunk, és egy picike édes tészta úgyis engedélyezett mára.
Hogy álltok?
Ja? Ha igazán ügyes lennék, akkor most nem kellene fogyiznom..... :((
Akkor meg tudtam volna tartani a már elért súlyt....
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?
- Diéták+leadott kilók, azaz ki milyen diétával mennyit fogyott és mennyi idő alatt?
- Harc a kilók ellen október 23-tól.
- Lúgosítással a "védelmező" kilók ellen - 2012.08.06-tól
- Mediterrán diétával a szívbetegség ellen
- Fogyitársakat keresek, akik kalóriaszámlálással küzdenek a kilók ellen