Lúgosítással a "védelmező" kilók ellen - 2012.08.06-tól (beszélgetés)
A címszót csak úgy értettem, hogy annyi féle diéta meg mit tudom én mik vannak, hogy csakugyan, holott a lényeg az eredmény...
Nekem szálkásító étrendem van, emellett heti 3-4 alkalommal végzek aerob mozgást, mellé 3 súlyzós edzés (nagy súlyokkal és nem, nem leszek kétajtós szekrény).
Értem. Annyira nem vagyok otthon a lúgosításban, én más "címszó" alatt fogyok, de nyilván, ha egészséges táplálkozás valósul meg, az a fontos.
Sok sikert a fogyáshoz! :)
A cukor és a finomított cuccok szerintem sem jók, ebben maradéktalanul egyetértünk. De ha én most gőzerővel lúgosítok, nem eszek kenyeret és cukrozott élelmiszereket, az engedélyezett ételekből viszont beviszek mondjuk 4000 kalóriát, holott a tevékenységeimmel csupán 2600-at égettem el, a plusz mennyiséget tárolni fogja a szervezetem, tehát hízok.
Nem kötekedés, csupán érdeklődés!
(nyitottam 1 naplót, ha van kedved nézzél be)
fehér kenyér helyett korpás kenyeret eszem, citromos vizet iszom, általában teszek bele gyömbért, menta levelet.
sok kivit, grapefruitot dinnyét barackot eszem.
meg bármilyen gyümölcsöt.
este már nem szoktam enni semmit, esetleg 1 joghurtot.
mást nem nagyon csináltam.
szia.
17 kg az nagyon szép. próblok barátkozni a zöld ételek gondolatával. mit változtattál????
Már sok ilyen topik van itt.
Keresőbe ha beírod, megtalálod.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek melyik kutya fajta a legjobb csecsemő/kisgyerek/gyerek mellé? Védelmező/szerető/családbarát :)
- Igaz, hogy a lúgosítás segít, ha nem esünk teherbe?Milyen termékek vannak lúgosításra?
- Paleolit, lúgosítás vagy "csak" gyógyszer refluxra?
- Test-lélek egyensúly, lúgositás
- Próbálta már valaki lúgosítás céljából a Zöldmező varázsfű teakeveréket?Tapasztalatok?
- Reridot ásványvíz 8.8 jó lúgositáshoz?