Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Jogosan haragszik rám az egész család? fórum

Jogosan haragszik rám az egész család? (beszélgetés)

22. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 24. 11:15
Igen. A pénznél nem szabad fontosabb legyen a rokonokkal történő jó viszony. Nem írtad le kértél bocsánatot vagy sem vagy megbántad-E?
jan. 24. 09:50
Hányszor kell összeveszned a nővéreddel, hogy te is tudj venni autót? Tudod te is, hogy a veszekedéstől nem lesz jobb a helyzeted. Ahogy rosszabb sem attól, hogy nekik van valamilyük, amit te is szeretnél. Nagyon fiatal vagy. Az energiáidat inkább fektesd tanulásba, és akkor idővel új autót is tudsz majd venni.
20. csemár (válaszként erre: 2. - Channa*)
jan. 24. 08:29

Kb.

És az ilyenek ritkán néznek tükörbe...

Inkább kiírnak egy fórumot arról, hogy "segítsetek, engem senki se szeret!!!"

(Szívesen megnézném FI-t, hogy mit csinál olyankor, amikor éppen nem azzal van elfoglalva, hogy a nővére mit csinál.)

19. LBO (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 24. 08:11

Nem szép tőled ahogy viselkedtél.

Megdolgoztak érte, spóroltak rá.

Próbálj meg bocsánatot kérni tőlük. De őszintén, tiszta szívből!

jan. 23. 12:15
Tanulj és tanulj. Keress olyan munkát ahol jobban megfizetnek. Fiatal vagy még, előtted az élet. Most kell megalapoznod a jövődet.
jan. 23. 11:46
Jó hogy nem ilyen irigy testvérem van.
16. Alnisa (válaszként erre: 15. - F78a5227f0)
jan. 23. 10:53
A családból hozott mintával egyetértek.
15. f78a5227f0 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 23. 07:52
Hogy ne csak mindenki szidjon itt, azért nyilván a családi mintáid is hozzátesznek ahhoz, ahogy éreztél ezzel kapcsolatban. Hiszen egy egészséges családban nem alakul ki versengés, meg irigység a testvérek között. És nem mondanak ilyet sem a másikra, hogy "mócsing". Valószínűleg tudat alatt te sem tartod sokra magad, ezért választottál ilyen kevés fizetésért munkát, ezért irigyeled a másiktól, hogy neki több van. És már előre beárazod, hogy neked nem lesz. Pedig lehet, de azért némi önismeret, meg öngyógyítás kelleni fog hozzá.
14. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 23. 07:48

Fiatal vagy és dühös a világra. Amit abszolút meg is értek. Fos világban élünk.

De az irigység nem visz előre! Sőt összeugraszt olyan emberekkel, akikkel szövetségben kellene lenned.

Dolgozz, ha kell tanulj, gondolkozz, járj nyitott szemmel hogy megtaláld a boldogulás lehetőségét és légy bátor is, hogy meg is ragad a lehetőséget! (a bátorak egy más sztori). 20 éves vagy, még előtted van minden.

Fel a fejjel és sűrűn kérj bocsánatot a családtól!

13. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 23. 07:41

Mekkora bunkó vagy és irigy! Rettenetes!

Ezt sosem értettem, hogy neked miért fáj, ha más vesz valamit? Vagy, hogy milyen kocsija, háza van??

Ha ennyire zavar, hogy neked nem lehet tegyél érte, hogy lehessen, ne a másikat okold a nyomodért!

12. asztanaviszta (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 23. 05:42

Saját pénzükből azt vesznek, amit akarnak.

Nem a tiedet költik.

jan. 23. 00:58

A jelenlegi munkád és a jelenlegi körülményeid nem a legjobbak és szeretnél ebből kitörni. Ez önmagában még nem baj. A baj az, hogy mások eredményeit irigyelted meg, azokét, akik egy éve emiatt hajtottak és szorgos munkával elértek valamit. Mindent készen szeretnéd megkapni, most , azonnal.

Azt gondolom, hogy a családodnak is van ebben sara, mert 20 éves korra megtaníthattak volna a célok felállítása mellett tervek készítésére is, hogy el is érhesd azokat. Ne akarj mindent azonnal és főleg ne irigyeld másoktól, amijük van. Használd fel ezt inspirációnak és tegyél meg mindent azért , hogy neked is legyen majd, amit szeretnél. Lépésről lépésre.

Ha nem az irigységet érzik rajtad, hanem azt, hogy követni akarod a példájukat még segíteni is fognak és nem leszel fekete bárány.

10. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 22. 22:17

Mondd, hogyan osztod be a jövedelmedet? 20 évesen, ha egyedülálló vagy mire költesz?

Tudod, vannak idősek, akik havi 120 ezerből élnek (meg még kevesebből) hónapról, hónapra.

Nem azt mondom, hogy jó a fizetésed, hanem azt, hogy mások még kevesebből is tudnak spórolni.

Egy jogsi sem olcsó. Azt miből fizeted?

Vagy, kereshetsz jobban fizető munkát. Tanulhatsz tovább, hogy később jobb munkát tudj vállalni jobb fizetésért.

Kérj bocsánatot, mert egy felnőtt ember nem viselkedik így. Ezt egy 12 éves nyafka kislány rivalizálása a néhány évvel idősebb testvérével.

jan. 22. 22:16
Sztem keress másik munkát, és hagyd a francba a nővéred
jan. 22. 21:23

Összevesztél a nővéreddel, mert ő meg a pasija közel egy év alatt összerakott 1,5m Ft-ot egy autóra? Azaz fejenként kb.750e ft, azaz havi szinten kb. megspóroltak a kerestükből fejenként 63e ft-ot és nem hülyeségekre költötték el?

Ha azért írtad ki a fórumot, mert a család nem melléd állt és úgy gondoltad, hogy majd itt arctalanul támogatókra találsz a saját igazad mellett, akkor sajnos tévedésben vagy.

Savanyú a szőlő.

De ezt én személy szerint most még betudom a fiatalságodnak, mert azt hiszem még nincs elég élet tapasztalatod, hogy átérezd vannak ennél fontosabb dolgok is, minthogy a nálad idősebb nővéred és a nálad idősebb pasija, akik nálad régebben dolgoznak összespóroltak egy kocsira valót.

7. Shya (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 22. 21:21

Az nekem is furcsa, hogy a testvéredre borultál ki ennyire. (Feltételezem, egyébként jó volt a kapcsolatotok) Az sem a legjobb, h még csak 20 éves vagy és máris megállapítottad, h sosem fogod azt elérni, amit a nővéred. Nem azt mondom, h álmodozz luxuséletről. De még nagyon fiatal vagy, bárhogy alakulhatnak a dolgaid.

A helyedben hagynám pihenni a dolgot, - ahogy mondtad, nem hajlandóak megbocsátani, ezért felteszem, nekik is fájt ez az egész, - utána megpróbálnék lassan közeledni hozzájuk újra. És ismét bocsánatot kérni. Közben megpróbálnám tisztázni magamban (amit szerintem Te is tudsz), h nem ők tehetnek arról, h az én életem perpillanat nem úgy alakul, ahogy szeretném. És, ha 2 fillérbe került volna az az autó, nekem attól még nem lenne jobb/több semmi.

6. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 22. 21:15

Mondtál neki legalább pár bocsánatkérő szót .

Vagy elmondtad ,hogy elkeseredtél és ettől borultál ki.

jan. 22. 21:14
Irigy vagy. Nem szép dolog, de az emberekben ez kódolva van. Ne foglalkozz a testvéreddel, majd nekwd is lesz egyszer autod ha nagyon szeretnéd.
4. f78a5227f0 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 22. 21:14
Kicsit off, de adókedvezménnyel kapsz 170 ezret? Az nagyon kevés...
3. Piroska52 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 22. 21:08

Mért irigyled a nővéredtől?

Azért veszekszel vele mert neki telik rá, neked meg nem.

20 éves vagy, mi lesz később?

jan. 22. 21:04
Inkább, irigy kis mócsing vagy.
jan. 22. 20:55

Sziasztok lányok! tanácsra van szükségem, és a ti véleményetekre is kíváncsi vagyok.

20 éves lány vagyok, és van egy nővérem, van már pasija, akivel már lassan egy éve járnak, február elejére tervezik az eljegyzést. Karácsony előtt a nővérem és a barátja által összerakott pénzből vettek másfél millióért egy szép, megkimelt állapotú autót. Én márciusra tervezem, hogy beíratkozok egy KRESZ tanfolyamra, majd jogosítványt szerzek. Lelkileg fáj, hogy ilyen drága kocsit vettek, míg én egy kisboltban dolgozom, a fizum havonta 170 ezer. Ilyen drága autót valszeg sose engedhet ék meg magamnak, ha meglesz a jogsim akkor sem. Ezen már többször összevesztem a nővéremmel, és mérgemben a pasiját is szidtam. Elküldtek a fenébe, és utolsó f**** lettem a szemükben. A családom szerint árulkodó kis mócsing vagyok. Segítsetek, teljesen össze vagyok törve. Sírok sokszor, nem hajlandóak megbocsátani. Köszi!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook