Jogosan haragszik rám az egész család? (beszélgetés)
Mondd, hogyan osztod be a jövedelmedet? 20 évesen, ha egyedülálló vagy mire költesz?
Tudod, vannak idősek, akik havi 120 ezerből élnek (meg még kevesebből) hónapról, hónapra.
Nem azt mondom, hogy jó a fizetésed, hanem azt, hogy mások még kevesebből is tudnak spórolni.
Egy jogsi sem olcsó. Azt miből fizeted?
Vagy, kereshetsz jobban fizető munkát. Tanulhatsz tovább, hogy később jobb munkát tudj vállalni jobb fizetésért.
Kérj bocsánatot, mert egy felnőtt ember nem viselkedik így. Ezt egy 12 éves nyafka kislány rivalizálása a néhány évvel idősebb testvérével.
Összevesztél a nővéreddel, mert ő meg a pasija közel egy év alatt összerakott 1,5m Ft-ot egy autóra? Azaz fejenként kb.750e ft, azaz havi szinten kb. megspóroltak a kerestükből fejenként 63e ft-ot és nem hülyeségekre költötték el?
Ha azért írtad ki a fórumot, mert a család nem melléd állt és úgy gondoltad, hogy majd itt arctalanul támogatókra találsz a saját igazad mellett, akkor sajnos tévedésben vagy.
Savanyú a szőlő.
De ezt én személy szerint most még betudom a fiatalságodnak, mert azt hiszem még nincs elég élet tapasztalatod, hogy átérezd vannak ennél fontosabb dolgok is, minthogy a nálad idősebb nővéred és a nálad idősebb pasija, akik nálad régebben dolgoznak összespóroltak egy kocsira valót.
Az nekem is furcsa, hogy a testvéredre borultál ki ennyire. (Feltételezem, egyébként jó volt a kapcsolatotok) Az sem a legjobb, h még csak 20 éves vagy és máris megállapítottad, h sosem fogod azt elérni, amit a nővéred. Nem azt mondom, h álmodozz luxuséletről. De még nagyon fiatal vagy, bárhogy alakulhatnak a dolgaid.
A helyedben hagynám pihenni a dolgot, - ahogy mondtad, nem hajlandóak megbocsátani, ezért felteszem, nekik is fájt ez az egész, - utána megpróbálnék lassan közeledni hozzájuk újra. És ismét bocsánatot kérni. Közben megpróbálnám tisztázni magamban (amit szerintem Te is tudsz), h nem ők tehetnek arról, h az én életem perpillanat nem úgy alakul, ahogy szeretném. És, ha 2 fillérbe került volna az az autó, nekem attól még nem lenne jobb/több semmi.
Mondtál neki legalább pár bocsánatkérő szót .
Vagy elmondtad ,hogy elkeseredtél és ettől borultál ki.
Mért irigyled a nővéredtől?
Azért veszekszel vele mert neki telik rá, neked meg nem.
20 éves vagy, mi lesz később?
Sziasztok lányok! tanácsra van szükségem, és a ti véleményetekre is kíváncsi vagyok.
20 éves lány vagyok, és van egy nővérem, van már pasija, akivel már lassan egy éve járnak, február elejére tervezik az eljegyzést. Karácsony előtt a nővérem és a barátja által összerakott pénzből vettek másfél millióért egy szép, megkimelt állapotú autót. Én márciusra tervezem, hogy beíratkozok egy KRESZ tanfolyamra, majd jogosítványt szerzek. Lelkileg fáj, hogy ilyen drága kocsit vettek, míg én egy kisboltban dolgozom, a fizum havonta 170 ezer. Ilyen drága autót valszeg sose engedhet ék meg magamnak, ha meglesz a jogsim akkor sem. Ezen már többször összevesztem a nővéremmel, és mérgemben a pasiját is szidtam. Elküldtek a fenébe, és utolsó f**** lettem a szemükben. A családom szerint árulkodó kis mócsing vagyok. Segítsetek, teljesen össze vagyok törve. Sírok sokszor, nem hajlandóak megbocsátani. Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Agresszív a férjem az egész családjával.
- Haragszik rám a barátom családja. Jogosan?
- Programajánlók - Szórakozás, kiállítások, programok az egész családnak
- Van olyan köztetek, akinek családja, gyerekei vannak, mégsem kívánja az egész karácsonyt a háta közepére sem?
- Hogyan kezdjek a családommal új, egészségesebb életet?
- Jogosan haragszik rám?