Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szóljak neki? fórum

Szóljak neki? (beszélgetés)

jan. 23. 13:00
nem érdemes
jan. 23. 11:44
Lehet szólni csak nem fogja elhinni
7. f78a5227f0 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 23. 11:14

Nem biztos, hogy elérsz bármit is azzal,ha szólsz neki.

Mindenki a saját életéért, döntéséért felelős, ha neki az a pasi vonzó, akkor nem fogod tudni lebeszélni, mert mindig az ilyen pasikat fogja bevonzani. A hozott minta akkor is biztonságos,ha rossz. Ennek is lehetnek gyerekkori okai.

6. Shya (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 23. 11:06
Ha közeli barátod, megbíztok egymásban, mondd el Neki. Ahogy előttem is írták, én sem úgy fogalmaznám meg, h "ne csináld" hanem egyszerűen elmondanám, nekem mi volt a tapasztalatom. Persze, benne van a pakliban, h rosszul reagál de ezt a kockázatot vállalnám. Illetve, ha közeli barátok vagytok, előbb-utóbb ezzel a pasival is össze fogsz futni, mikor találkoztok. Ha akkor derül ki, h az exed, talán még kínosabb is, mert barátnődben ugyanúgy felmerülhet az is, miért nem említetted a dolgot. Viszont, ha ennek ellenére is kitart a pasi mellett, nem erőltetném tovább a dolgot.
5. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 23. 10:52
H jóban vagyok akkor igen. Figyelmeztesd, hogy mit kell észrevennie.
jan. 23. 00:31

Csakis kizárólag ha rákérdez. Akkor sem figyelmeztetés hanem a saját korábbi tapasztalatod.

Még az is lehet, hogy valóban össze illenek majd és te leszel a rossz ha előre szólsz. Ami egyik helyen nem működött az máshol működhet, nem szabad beleszólni ha nem kéri ki a véleményedet.

A nagy átlag szerint ugyanolyan kimenetele lesz majd, de akkor sem vetítjük előre , mert minden rosszat gondol majd rólad /irigyled, bele akarsz szólni, nem akarod , hogy boldog legyen, rosszul ismerted meg stb/. Kéretlenül soha semmit!

jan. 22. 23:22
Attól függ. Ha az a nő is ilyen, akkor zsák a foltját. Ha meg különb, akkor figyelmeztesd hogy jobbat érdemel.
jan. 22. 23:05
Bocsánat kicsit elirtam férfival jött össze.
jan. 22. 23:04
Van egy kedves ismerősöm, aki elvált és súlyos autista fia van. Volt férje nem segit neki, még az autista fiúk nevelésében se. Nekem anno volt egy nárcisztikus férfival rövid kapcsolatom. Most ezzel a nővel jött össze. Szerintetek figyelmeztessem hogy ezzel a férfival kár kezdeni. Van értelme?? Ez a férfi a saját fiát is hanyagolja és alkoholista is.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook