Fekete (afrikai) párom van. Szerintetek szóljak a származásáról bemutatás előtt a szüleimnek vagy jobb a meglepetés ereje? (beszélgetés)
Kár hogy nem írta, a végeredményt.
( nem pörgettem vissza, csak új beírást láttam ).
Kiíró töröltettemagát.
De biztosan olvassa ha új üzenet érkezik.
Anyósom szomszédjában történt (nem is olyan régen): ott akkora volt a meglepetés ereje a néger férfi láttán, hogy a szomszédasszonyt a rohammentő vitte el.
Így is elsülhet a dolog, csak leírtam.
:DDD
Az régen is megesett"!:)
Gratulálok! :) nagyon klassz hogy ilyen jol alakul minden, jo ilyet hallani! :)
Nálunk közben családi bemutatás helyett szakítás lett, de legalább ezen nem kell aggódnom mar, ez is vmi ;)
Meg egyszer gratulálok Nektek!!!!! :)
Nem vagyok mai szülő , de mikor a gyerkőceim kicsik voltak , ha tehettem én is próbáltam minél előbb hazahozni őket az oviból :) aztán 1x 2x megkaptam érte a magamét a lányomtól mert alvás és uzsonna után már volt 1 kis szabadfoglalkozás + meseolvasás , a lányom + maradt volna még :)
A lányom bébicsőszködik , a kislány , akiért oviba , majd iskolába jár nem mindig örül , ha túl korán érte megy :( pedig a gyerek délutánra annyira fáradt , h alig lézeng :(
Ígértem, hogy írok a szülőkről. :) Megérkeztek Magyarországra, nagyon kedvesek, főleg az édesanyja. Azt hittem, hogy én leszek megilletődve, de inkább ők vannak, nagyon idegen nekik Budapest. Ha nálatok is találkozára kerül sor, szerintem nem kell, hogy frászt kapj, tényleg éppen annyira természetes a szitu, mint mikor magyar "apóssal, anyóssal" találkozik az ember, annyi a különbség, hogy nem magyar a közös nyelv. :)
És ha már így összegyűlt a család, kiderült az is, hogy várandós vagyok, amit nem nagyon értek, mivel védekeztünk, most ezzel "barátkozok"...
Na mi van ezzel a négerrel, megvolt már a bemutatkozás?
Vagy rossz helyen járok, ez óvodás topik?
További ajánlott fórumok:
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Milyen meglepetés ért ma?
- Szexuális meglepetés
- Reggeli meglepetésben volt részed? Röviden írd le!
- Névnapra milyen meglepetésnek örülnétek?
- 40. szülinapra meglepetés partit rendeznék, hogyan tudassam a meghívottakkal, hogy a fogyasztás önköltséges lesz?