Harc a kilók ellen október 23-tól. (beszélgetés)
Nekem is 3 kg lett a végeredmény.
Tegnaptól befejeztem a diétát,hát az utolsó 2 napban már nem nagyon tartottam,,:(3 kiló ment le!
Neked MSA????
Mától azt hiszem gyümölcsön fogok élni,nekem az vállt be eddig a legjobban.Ezt a 3 kilót elértem volna 4-5 nap gyümölccsel is!:)
Még én is csinálom,de nem akar lemenni a kiló.Te hogy állsz vele?
Még csinálom. És te Timi?
Na, lement a 3. kiló is. :)
Én is megmértem magam 2,5 kg ment le!Azt mondom jó.Ha a héten is lemenne annyi nagyon jó lenne.Aztán meg a többi:)
Az első heti eredmény maradt a -2 kg. Remélem ezen a héten is sikerül 2 kg-t még leadnom. Utána pedig a heti 1 kg-t célzom meg.
Egy hét letelt,,ma a vacsinál kicsit megbotlottam,de nem baj::)
Következő hét elébe nézek.
Mizu veletek?Béka te csinálod még??És te MSA?
Akkor jó,én is tartom magam.Szerintem az is jó,ha annyi minuszt elérünk.Én is ma mértem magam.2 kiló ment le!Szóval én ennek is örülök.:)
Természetesen végigcsinálom. :)
Úgy tűnik csak ketten maradtunk.
Sajnos még mindig éhes vagyok, de hősiesen betartom a szabályokat. :)
Tudom, hogy nem szabad, de ma reggel ráálltam a mérlegre. Mindössze 1 1/2 kg a minusz. Előre tudtam, hogy max. 4-4 és fél kg minuszt érek el majd a végére, de lehet, hogy ez sem jön be.
4.nap:)
Mivan mindenki abbahagyta?Vagy elfogytatok 3 nap alatt?
3.nap is eltelt,minden oké.Már csak kibirjuk a többit:)
Hát igen ilyen a tojás!!:)Holnapi finom lesz,mikor összekeverem sajttal összenyomom.csak jó lenne hozzá valami meleg kenyérke!!:)de az elmarad majd!
Nem mondanám, hogy jól laktam a 2 tojásos ebéddel, estig kibírom. Túl étvágygerjesztően tálaltam. Zöld salátaágyon piros paradicsomok, fehér-sárga tojás. :)
Túlvagyok a sonkán,én sonkás parizert ettem,mert az volt itthon.Ügyessek vagyunk már csak 12 nap van hátra!Én ma tekertem a szobabicajon 10 km-ert.:)
Ebédre én is jól laktam. Most nem is vagyok olyan éhes, de azért jól fog esni a sonka. :)
Megvolt a fini ebéd,jó volt ez a húsi salátával.Jól is laktam.
Délelött párszor volt olyan érzésem tudnák enni valamit,de nem tettem.Meg ebéd után jól jönne egy kis csoki,vagy sütike!:)
Azért tudnék most enni. :) De nem teszem!
szinte jól vagyok lakva,,tele hassal fekszek le.Eltelt az első nap,már csak 13 van hátra!
a ami napon tök gáz volt ill. még az is , de a kajában jól teljesítettem....nem volt CH
Nana! Estére még vár egy szelet husi. :)
Éhes vagyok .....Eltelhetne már ez a nap!:)
Én reggel főztem a tojásokat, mivelhogy dolgozom és itt nem lehet.
Amúgy éhes vagyok. :)
Lassan kezdem főzni a kettő db tojásomat!A reggelin már túlvagyok.
Többiek veletek mizu?
Akkor holnaptól.Én még falatozom a kis sütikémet,de holnaptól a szigorú szabályok jönnek.
Jaj bocsi csajok ez rossz helyre jött:) megkavartatok ezzel az okt.23-ai fórumcímmel mivel a miénk is az, csak ép már két éves:) remélem ti is hasonlóan eredményesek lesztek, hajrá lányok
Sziasztok, holnaptól veletek.....
További ajánlott fórumok: