Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Azt hallottam menekülnek a PMÁP-ból, nagyon változni fog a kamat lefelé, azért lehet? fórum

Azt hallottam menekülnek a PMÁP-ból, nagyon változni fog a kamat lefelé, azért lehet? (beszélgetés)

jan. 24. 10:44
Bankszámlán semmit se kamatozik akkor már inkább a postán is kapható államkötvény.
9. Fisica (válaszként erre: 8. - Globus)
jan. 23. 17:16
Igen
8. globus (válaszként erre: 7. - Fisica)
jan. 23. 17:04
Fordulónapon?
jan. 23. 17:00

Én kivettem, átraktam fix-be.

Ötöde lett volna a kamata annak amit most kaptam, így csak kicsivel kevesebb mint a fele.

6. tumbo2 (válaszként erre: 4. - Érdekes73)
jan. 23. 15:26
a fene tudja,hol van a pénzem.annyi csak marad,hogy elhamvasszak,
5. Amaunet (válaszként erre: 4. - Érdekes73)
jan. 23. 15:14

Ha nem rövid távon gondolkodik az ember és biztonságos (lassan, de biztosan fejlődő iparág), nem nagy ingadozású cégbe fektet, akkor ha mást nem, de a pénze értékét megőrizheti.

Ha nem bízik a pénzpiacba, akkor ingatlan, műkincs.

Az eurót sem akarják megfékezni, mert az hozza a pénzt. Az import áru (élelmiszer, műszaki cikkek) meg a lakossági fogyasztásnak szól, majd ők megfizetik.

jan. 23. 11:43
Jó kérdés én félnek a részvény ektol is.
3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 23. 09:26

A nagybefektetők biztos, hogy kivonják a pénzüket a kötvényekből a milliárdjaikat a mostani nagy kamatkifizetést követően, ami ugye a befizetett adóinkból történik majd. Ezzel majd el lehet dicsekedni, hogy csökken a belső államadóság.

Hosszú távon részvényekbe fektetnék. Gyógyszeripar, távközlés, MOL

jan. 23. 05:44
jan. 23. 04:54

Hol érdemes mostanában, pénzt "benthagyni"?

Hogy gondoljátok?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook