Hova menekülnétek a helyemben? (beszélgetés)
Én nem értem ezt... most se tudtál szinte semmit összegyűjteni,akkor miért ne mehetnél albérletbe?Sokan egész életükben abban élnek.De nem otthon.
Szerintem menj.Amúgy jó ötlet ez a külföld dolog.De ha ehhez kevés a pénzed,vagy nincs nyelvtudásod,akkor maradj az albérlet valamelyik variációjánál.
Ez nagyon jó dolog!
Én az egész országban sok jó minőségű állami bérlakást építenék! Lenne munka, lenne megfizethető lakhatás. Lehetne munka után költözni, lenne hova szülni. :)
Csak nem Angyalföldön?
Máshol nem tudok bérlakás építésről...
A CSOK egy jó nagy baromság... :(
nem ezt írtam.
miért kell végletekben gondolkodni?
azt írtam, hogy a pasi inkább a pénzkeresésre, a nő meg inkább a családra koncertráljon (ha van). hány nő sírdogál, hogy szeretne több időt tölteni a gyerekekkel, hogy kimarad az életükből? elég sok. miért nem lehet úgy elosztani a munkát, h a nőknek lehetőségük legyen több időt fordítaniuk a családra?
..mivel ott dolgozom:igen.
Nem viccből írtam, hogy menjen be a jegyzőhöz...
ilyet én nem mondtam.
de ki boldog ettől a helyzettől, h a nők többet dolgoznak a férfiaknál, a férfiak meg anyámasszony katonája lettek?
Az a természetes és normális, ami mindenkinek megfelel. Ami minden embernél más.
Nehogy már házimunciba legyenek kényszerítve az okos nők, akiknek ez kevés.
Ez egy választás. És ez így van jól.
"Kenyérkereső?" A kétkeresős családmodell korában?
Ahol egy nő a teljes állása mellett napi 3 órával többet dolgozik naponta, mint egy pasi?
Tessék?!
Haha!
Még nekem is sokszor sikerül rácsodálkozni a világra!
Sokszor elborzaszt, hogy a fiatalok között milyen sok a régimódi gondolkodó.
És még én vagyok a vén... :D
:)
Igen, tudom...
de én már nem szeretnék felnőttekről gondoskodni.
Mert ugye az úgy megy általában.
A gyerekeink önállóak. Az unokáinkra pedig boldogan vigyázunk!
persze, a lényeg, h ez ne kényszer legyen.
ha valaki kényszernek éli meg a szülőkkel lakást, az tegyen ellene. ha nincs más, akkor albérlet.
:))
Akkor sok szerencsét!Sokszor találjon még rátok!
persze, arra is van sok pelda, hogy tobb generacio egyutt el. de az mas, mikor azert, mert akarnak, es nem kenyszerbol
meg persze ha a szuloknek 40 szobas vityillojuk van, az is mas, normal maganeletet lehet elni :D
További ajánlott fórumok:
- Ha a pénz nem lenne akadály hova utaznál?
- Mik a feltételei egy kisbaba örökbefogadásának? Hova kell fordulni?
- Nosztalgia... Régi mesék! Kedvencek.... Hova tűntek?
- Ha a macska mindig a talpára esik, a vajas kenyér pedig a vajas részére, akkor, ha a cica hátára kötök egy kenyeret hova fog esni?
- Mit tennél, ha a párod, aki a gyermeked apja, ütne, és nem tudnál hová menni?
- Érdekes, valamikor menekülnék a csend elől.. Ijesztő,...