Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogyan lehet nem feltűnő módon ezt eltitkolni? fórum

Hogyan lehet nem feltűnő módon ezt eltitkolni? (beszélgetés)

29. Amaunet (válaszként erre: 12. - Archer84)
ma 22:42
Lehet, hogy jól elfenekeli vagy szíjat hasít a hátából ezért a kilengésért.:)
ma 22:14
Ha nem vevő az ilyen dolgokra a párod, és titkolni akarod, menj küzdősportolni. Vagy időzitsd amikor menstruál, akkor csak fürödtök együtt..... 😉
27. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 25. - Timycat)
ma 22:03
Igen, igazatok van
26. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 24. - Timycat)
ma 22:02
Arra nem, de nem rossz ötlet, így lehet arra fogni. De sok igazság van a 22-es hozzászólásba is
25. timycat (válaszként erre: 21. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:59

Meg kell beszélni. Ez tök egyszerű.

Van ismeretségben olyan házaspár ahol a nő domina a férje felett. Nem is csinálnak belőle titkot. Amúgy tök érdekes, mert a pasas elég komoly vállalkozást visz, sok-sok embernek ő mondja meg merre van az irány, de feleségnek meg olyan nőt választott, aki otthon leuralja.

24. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:52
Edzésre jársz? Valami küzdősportos. Így nem kell hanyagolni az együtt fürdést.
23. Shya (válaszként erre: 21. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:47
Nyugodtan felhozhatod a témát ha megismersz valakit. Egyrészt sokkal jobb, mint folyamatosan titkolózni. Másrészt, nem akkora tabu az ilyesmi, mint ahogy a hsz-ed alapján gondolod. Nem azt mondom, h mindenki el tudja fogadni, mivel nem vagyunk egyformák. De sokan igen.
22. Archer84 (válaszként erre: 21. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:37
Egyszerű a képlet. Ismerkedésnél hozd fel a témát. Inkább előbb, mint utóbb. Vagy keress dominát feleségnek.
Sejtem mit gondoltok. Ide jön valaki, egy idegen aki vállalhatná a nevét itt idegenek között, ehelyett egy felhasználó neve van csak, de még azt sem vállalja, sőt anonimként is egyes szám hármas személyben beszél, nem meri leírni hogy én csinálom, akkor mégis hogy legyen őszinte a szeretteihez. Ez jogos, de... Azért írtam az elején úgy, mintha másról beszélnék, mert nincs feleségem, és ha egyszer lesz, már most azon agyalok ha ő nem ilyen beállítottságú akivel ezt lehet csinálni, akkor hogy beszéljem meg vele, hogy csinálom mással, vagy hogy titkoljam el, mert elválni emiatt túlzás. Tudom hogy szánalmas, de már most ezen agyalok. Eléggé negatív voltam a tavalyi évben, mindent nagyon borúsan láttam, semmi nem tett boldoggá, és akkor év végén elmentem a dominához. Mentálisan nagyon jót tett, végre azt éreztem hogy örülök valaminek. Az emberek többsége ezt a magatartást elítéli, de én nem akarok erről lemondani. KB 4 havonta úgy érzem szükségem lenne rá, talán annyi pénzt össze is tudok spórolni, de ha valaha lesz komolyabb kapcsolatom, nem tudhatom hogy a páromnak ez belefér e. Nyilván vele csinálnánk, ha igen. Ezzel nyitni meg nem jó ismerkedésnél. Na de az rosszabb ha túl későn derül ki, mert elbeszélünk egymás mellett.
20. globus (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:17
Amit ketten tudnak, az már nem titok.
19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Archer84)
ma 21:10
Igen, igazad van
18. Archer84 (válaszként erre: 16. - Shya)
Ezt a posztolónak mondd, én pont így élek :)
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Channa*)
Dehogyis. Csak azoknak akik tudom hogy nem ítélkeznek és toleránsak. Sajnos nem sok van, még a családban sem. Főleg a keresztanyám nem tudhatja meg, mert az ő elveivel igencsak szembe megy.
16. Shya (válaszként erre: 12. - Archer84)
ma 21:08
ebben is sok igazság van. miért ne lehetne a vágyaitokról szabadon beszélni a helyett, h azon töröd a fejed, hogyan titkold el őket? (nyilván a Te életed, ez csak az én véleményem)
15. Channa* (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:06
Elmondtad mindenkinek, hogy mitől vagy kék és zöld?
14. Pulcsis (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:05

Annyira titkolod, hogy mindenben is belelátod hogy kiderülhet. Jó szándékkal kérdezték mi bajod, Te meg támadásnak vetted.

Ez az ára a titkoknak.

13. Shya (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:05
mivel titokban szeretnéd tartani, vélhetően Te is érzed, h ez nem fair a pároddal szemben. miért nem beszélsz inkább a párodnak arról, h mire vágysz? ne haragudj, de az elég gyenge lábakon álló érv, h addig nem megcsalás, amíg rajtam marad a nadrág.
12. Archer84 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:02
Én elmondanám a feleségemnek a dominát, hisz mint mondtad, nem megcsalás. A vágyaihoz mindenkinek joga van, és egy jó kapcsolatban szerintem ezt meg lehet beszélni. Lehet a feleségednek is van vágya, amit nem mer közölni veled, pont emiatt. De akkor neked is engedned kellene.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Pulcsis)
ma 21:02
Hát az hogy a környezetem ne üsse bele az orrát, most nem csak egy emberre gondolok. Ilyen szempontból jobb lenne magányosan. Persze amúgy hangulatilag jó volt, pedig tudtam hogy sokan ítélkeznek. De azért voltak olyanok is akik azt mondták, jól tettem hogy elmentem oda.
ma 20:59

Válts bérletet egy box terembe.

Jó sport.

Legközelebb már meg is védheted magad.

9. Pulcsis (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
ma 20:58
Ezért mentél, nem? Akkor mit magyarázod? 😅
8. Pulcsis (válaszként erre: 6. - Globus)
ma 20:56
Jah... más pasi meg picsog ha veri az asszony 🤣
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Pulcsis)
ma 20:55
Csak egyszer voltam. Nem ütött ki rögtön, de ötször küldött padlóra 15 perc alatt. Nem volt utána semmi bajom, de másnap rohadtul fájtak a bordáim, de azért bementem dolgozni, és kérdezték miért nem egyenesedek ki, mi bajom van? Én meg szépen megértem őt, hogy ne haragudj van saját életed.
6. globus (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
ma 20:54
Kérd meg az asszonyt, kalapáljon el otthon.
5. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 20:53
Dominával nem számít megcsalásnak? Ugyebár...
4. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 20:51
Bokszolni jársz, és ritka béna vagy, sorra kiütnek 🤣
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Myra)
ma 20:51
Miért? Csak félmeztelen van a Dominánál. Ez nem lenne megcsalás
2. Myra
ma 20:47
Hát ez elég undorító.
Szóval, van egy házas férfi aki dominához jár, az ugye nem megcsalás. És együtt szokott a feleségével fürdeni és kényes téma lenne erről beszélni vele, de a fürdésnél a felesége megláthatja a kék-zöld foltokat és kérdezősködhet. Amit egyszer ki lehet magyarázni, de minden hónapban nem. Szóval mit kell mondani havonta egyszer hogy most egy 5 napig külön fürödjünk. Oké? Ez elég hülyén hangzik. Valami értelmes ötlete van valakinek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook