Tengerimalacom feltűnően sokat iszik, valami baja lehet? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nekem is van két tengerimalacom. Ők tudnak inni az önitatóból és nagyon szeretik. Kb 2-3 naponta megisznak 250 ml-t. Sokszor csak kortyolgatnak, élvezik, szerintem még játszanak is a vízcseppekkel ahogy néztem, szeretnek alatta állni is.
Naponta hányszor? Hetente egyszer!!!
Nálunk terráriumban van, kb. 60x45 méretűben. Forgács van alatta, kb. 3-5 cm vastagon. A sarkokban szokott nagyon elázni, oda jár pisilni. Ha írsz email címet, küldök róla képeket ha érdekel.
Ti hogy tudjátok rávenni a tengerimalacot, hogy vizet igyon? Én amikor odarakom elé, azt sem tudja, hogy mit csináljon vele. És nem is ivott még életében vizet.
Úgyhogy inkább nem is rakok oda, mert egyől csak kidöntené, és átázna a forgács.
Szia!Fiú vagy lány?
A szomszédasszonyom mondta,hogy az ő malackájuk szülés előtt ivott nagyon sokat!
Sziasztok, nálunk is van kettő tengeri malac,de még inni soha nem kaptak, napi alma, pici uborka, napi széna, száraz kenyér, és nyúltáp.
nekem azt mondták ahol vettem, hogy elég a gyümölcs nem kel víz, mert hasmenést kapnak.
3 -éve tehát még vizet nem kaptak, és szépek egészségesek.
nem, csak szerettem volna állatorvos lenni. de apukám lebeszélt róla, ő is az akart lenni, de rájött, hogy nem bírná lelkileg. így növényorvos lett, én meg jogász :)
de imádjuk az állatokat, és sokat tartunk.
nem kell a legrosszabbra gondolni. ha élénk, nem soványodik le, szóval egyéb tünete nincs, akkor valószínűleg a takarmánnyal lehet valami gond.
További ajánlott fórumok:
- Miért nézik meg a pasik olyan feltűnően a csajokat?
- Magyarországon lehet tengerimalac húst kapni?
- Összejönnél olyan pasival, aki sokszor és sokat iszik?
- Egyéves lányom gyakran hány, ha sokat iszik. Van tippetek, mitől?
- Sokat iszik a macskám, ez lehet valami betegség?
- A ti tengerimalacotok is sokat visított, hogyha ketrecet cseréltetek?