Óvoda első félév (beszélgetés)
11. Sütikee (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 23. 19:56
Írtam vissza neked.
10. Ágio8405 (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 23. 18:40
Ma el is mondta már mit akart mondani?
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Sütikee)
jan. 23. 18:32
Írtam Neked privátban
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Sütikee)
jan. 23. 11:13
Ma mikor megyek érte az oviba rá fogok kérdezni, hogy miről lesz szó és írni fogok.Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszod.
7. Alnisa
jan. 23. 10:50
Nálunk nem volt ilyen. Akinél valami problémát láttak, annak szóltak. Értem itt ez alatt, hogy nem eszik a gyerek, agresszív másokkal, nem vesz részt a foglalkozásokon, nagyon beszédhibás, stb. Elég sok oka lehet. Biztosan van oka, csak úgy nem szokás oviban fogadóórát tartani.
6. Sütikee (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 23. 09:50
Mindenképpen várom a visszajelzésedet, és ha valamiben tudok segíteni, vagy tanácsra lenne szükséged, nagyon szívesen segítek, írhatsz nekem privátban is.
5. Sütikee (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 23. 09:45
Azt általában a második félév elején a szülői értekezlet után szokták, vagy ha mész/viszed a gyereket oviba akkor szoktuk megmutatni és aláíratni a fejlődési lapokat és tájékoztatni röviden a szülőket.
Hogy mi az oka hogy behívtak, azt nem tudom, lehet hogy nem rossz dolog. Esetleg észre vettek nála valamit. Vagy nehéz a beszoktatás. De ha végeztél írd meg mert kíváncsi vagyok! Egyébként óvónő vagyok.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Sütikee)
jan. 23. 09:23
Te vagy az első aki ezt írja,hogy nyomós oka lehet... mint például? Eddig akivel beszéltem azt mondta ez normális, hogy tájékoztatják a szülőket mennyit fejlődött fél év alatt a gyermeke ...
3. Sütikee (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 22. 23:23
Biztos nyomós oka van hogy behívtak. Nem szokott ilyen lenni az első félév után, nem szoktuk ezért behívni a szülőt.
2. barackmag*
jan. 22. 20:27
ha bemész kiderül.
jan. 22. 20:07
Sziasztok!A gyermekem kiscsoportos ma megkért az óvónő, hogy pénteken menjek be délelőtt mert beszélni szeretne velem .... többet nem árult el csak annyit ,hogy első félév után szokott ilyen lenni. Beszéltem egy másik anyukaval őt nem hívták be .... lehet gond van a gyermekemmel?? Vagy valami volt így? Miről lehet szó?
További ajánlott fórumok:
- Tanévnyitó iskolásoknak! Mikor? Óvodások első nap?
- Első óvodás gyermekem
- Milyen könyvekből tanulnak a Bárczin az első féléves, levelezős, alapképzéses gyógypedagógusok?Konkrét szakirodalmi követelmény-lista?
- Első nap az óvodában - Anya-agygörcs
- Hol találok foglalkoztató feladatokat nagycsoportos óvodásoknak és első osztályosoknak?
- A Szegedi Tudományegyetem TTIK karán az első félévben jár-e alap ösztöndíj?