Ez a kabát télre jó szerintetek? (tudásbázis)
Ha igaz a leírás és gyapjú kabát akkor elég lesz, főleg ha az elmúlt magyarországi teleket nézzük. Nagyon alá se kell öltözni.
Az eddigi hozzászólóknak sosem volt gyapjúkabátja? 🤔
Nekem vannak olyan kabátjaim, amiket évek óta nem tudok hordani, Magyarországon nincs elég hideg hozzájuk.
A szövetkabát szerintem nem téli viselet.
Ugyanaz jutott eszembe, mint egy korábbi válaszadónak, hogy csak akkor jó, ha kocsiból kiszállva gyalogolsz 50 métert a célállomásig.
Az előző szovetkabatos fórum óta vettem egy passzos, csini dabot, de bélés nélkül, mert nincs hideg.
Otthon ilyet akkor vennék, ha autóból tipegnek a beleletlen magassarkúban 1 percet. De ha így tennék, nem kérdeznek ilyet.
Szeretem a szövetkabátokat. Mondjuk, nem csak azt hordok.
Ez a kabát tetszik, de télre nekem nem elég az öv, olyat viselek, ami gombolható. Mondjuk enyhe téli napokon elég az öv, ami összefogja, hidegebb napokon ragaszkodom a gombolható fazonhoz.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tettek ki a ház elé a fiammal kabát nélkül - avagy karácsonyi ördögök, angyalok.
- Baj, hogy ha valaki ősszel már a téli kabátjában jár?
- Ki milyen vitamint szed, hogy felkészüljön az őszre, télre?
- Most 8 hónapos babának télre overál, kétrészes, vagy bundazsák...?
- Kislányom lába 14, 2 cm! Szerintetek télre elég neki, egy 15cm belső talphosszúságú csizma? (jókat kérdezek, mi?:D)
- Holnap reggel 8-ra hívtak vérvételre a Kaáliba, de sajnos csak 9 vagy fél 10 körül fogok odaérni, szerintetek baj lesz belőle?