Most 8 hónapos babának télre overál, kétrészes, vagy bundazsák...? (tudásbázis kérdés)
Azt neztem h ebben tud e hasalni... Atfuzheto az öv, es vegülis hason is bele tudom teenni, nem?
Azert szimpi mert nem kell raadnom seta elott 100 tonna ruhat, csak egy kabat es kesz... Mostanaban még az se, egy kapucnis fekső eleg, es tuti jo melegben van...
Mar neztem, es nincs ilyen kis meretben semmi kb. (68-74).
A merettel is gondba vagyok, mennyivel vegyek nagyobbat hogy egesz telen jo legyen, de ne logjon rajta nagyon?
Örökmozgó, most meg elvan a babakocsiban, de tartok tőle hogy nem sokaig, februarban mar szinte biztos vagyok benne hogy max 15 percig :)
Imad maszni a foldon, gyomlál, leveleket tép, stb stb, orakon at elvan a kertben, csak arra kell figyeljek h ne egye meg amit talal :)
Gyanitom h ezt a jo szokasat osszel, telen sem adna fel, ezert gondolom hogy sokat lesz majd a foldon ott is (hóban).. A szanko is jatszik, de ott is vizes, havas lesz.
(Abba egyelore nem gondoltam bele h mennyit bir olyan hidegben egyaltalan kint,,,,, :))
Én egyszer próbálkoztam overallal a fiaimnál. Soha többet. Az hogy nekem szenvedés volt "kezelni" még csak-csak, de ők is utálták.
Viszont, ha kétrészest veszel, akkor mindenképpen kantárosat, különben egyfolytában kint lesz a gyerek dereka, ami szintén nem öröm egy anyának :)
Egy db eleg? Nalunk sztem naponta beazna meg sáros lenne, nem tudom milyen gyorsan szaradnak ezek...
Tudtok olyan markat mondani ami tutifix hogy vizallo?
Nem is feltetlen erdekel az ára csak ne azzon at.. Főleg sielesnel lesz fontos mert ott nem tuunk majd fel orankent ruhat cserelni,,,
Kapaszkodva mar most lepeget, ezert gondoltam hogy meg a tel folyaman biztosan jarni fog stabilan, nem fogom tudni orakra a babakocsiba kenyszeriteni, es nem is akarom, most is imad a kertben maszni, gyomlal, kapaszkodik fel a tuja agaiban :) nem szeretnem ősszel meg telen se a ruha miatt korlatozni
Oszinten szolva jobb is lenne ha jarna rendesen, mert akkor nem csuszna maszna es ázna be folyton :)
Enyém januárban volt egy éves. A múlt telet levehető lábrészű egyrészes overállal vittük végig. Januárban járt el, de még nem kapott bakancsot:)
Idén kap kétrészes (kantáros, plusz dzsekis) téli szettet, meg persze téli cipőt.
Ezert gondoltam en is a ketreszesre, de azt ilyen pici méretben (68-ast, max 74es ruhakat hord jelenleg) nem is nagyon latok.
Nomeg, ami az overaloknal nem annyira tetszik, hogy olyan rohadt vastagok, pufik, hogy mozogni is alig tud benne, es ala eleg egy polo kb, viszont ha zart terbe beviszem, leveszem az overalt, ugy keves ami alatta van. (Felteszem hogy nincs 3 garnitura ruha a hatizsakomban, ilyen olyan esetekre)
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed arról az ötgyermekes anyukáról, akinek a hasa tele van terhességi csíkokkal, mégis kétrészesben napozott a strandon?
- Hagyományos rugdalózó vagy kétrészes ruhát vegyek pici babának?
- Szerintetek ciki kétrészes fürdőruhában járni rendszeresen úszni? Vagy uszodába menni?
- Szerintetek melyik a jobb bundazsák?
- Mit adjak a 7 hónapos babámra (Fillikid Kiel (Exclusive)) bundazsák alá, ha kimegyünk az sétálni?
- Téli babának mit vegyek hazahozós ruhának overál alá?