Szerintetek melyik a jobb bundazsák? (tudásbázis)
Szerintem igen.
Egyébként az én babám sem tud még ülni. Viszont a mózest már kinőtte. A sport babakocsi ban fekve nem bír megmaradni, így fel kell emelni a háttámlát kb. 150-160 fokba.
Szia! :)
Nekünk tavaly majdnemugyanolyan volt, mint a 2. link, most pedig olyan van, mint az 1 link :D - csak feketében......
Szerintem mindkettő jó. Ha csak 1 télre akarod használni, akkor a 2. De ha gondolsz a jövő télre is, akkor mindenféleképpen a fillikid - a 2. az kisebb méretre, legalábbis én úgy tudom. Nekünk most 14 hós a lurkó, 86 centis, és még belefér (igaz tovább már nem kéne neki nőnie...:-D)
Egyébként mindkettő tök jó, nagyon melegek.:) Nálunk ma reggel -7 fok volt, a babakocsiban persze már ott van a bundizsák, és a gyereknek meg sem kottyant a hideg - örülök is neki.;)
Nekem a második jobban tetszik- hasonlója van a gyereknek- eleve a gyapjú nagyon jó meleg! Én ezt választanám.
Viszont a másik is elég jónak tűnik. Orkánosnak tűnik a külső része, ami vízhatlan (de hát esőben úgy sem viszed ki a gyereket,meg nagy hóesésben sem)
Bármelyiket választod szerintem, nem fogod megbánni.
Szia!
Nekünk olyan van, mint az első linken. Legalább is hasonló, csak a külső anyaga más kicsit. Úgy kaptuk.
Viszont ha nekem kellett volna vásárolnom akkor a másodikat vettem volna.
További ajánlott fórumok:
- A dezodorokról. Melyik a legjobb szerintetek?
- Megint divat a kleopátra haj. Szerintetek nekem jól állna? Melyik állna jobban? Az 1. vagy a 2. kép? a 2 kép az adatlapomon.
- Most 8 hónapos babának télre overál, kétrészes, vagy bundazsák...?
- Melyik a legjobb terhesvitamin szerintetek?
- Mit adjak a 7 hónapos babámra (Fillikid Kiel (Exclusive)) bundazsák alá, ha kimegyünk az sétálni?
- A babakocsik sportrészének gyári lábzsákja elég télre? Vagy azon felül kell bele bundazsák?