A dezodorokról. Melyik a legjobb szerintetek? (beszélgetés)
Fa Pink passion golyós deo :)
Már vagy 2 éve ezt használom és ez a legjobb nekem. Előtte már szinte mindenfélét kipróbáltam.
Weleda citrus:
alkohol, víz, természetes illóolajok keveréke, citromolaj.
Ha bevalt es szereted, akkor amen :)
Biztos jobb, mint a legtobb bolti.
En nem keszitettem meg, igy nincs viszonyitasi alapom, biztos jo, de alkoholmentesen lehet jobb lenne a borodnek.
A Weledanak vannak alkoholos deoi, de azokban nincs szodabikarbona, csak illoolajok es alkohol.
Igazabol ez az eredeti receptem,amit kitalaltam es "fejlesztgettem"... Errol mi a velemenyed @ntea???
* 20 ml alkohol 70%-os (gyogyszertarbol)
* 80 ml desztilalt viz
* 25 csepp teafa illoolaj (de eredeti,nem aroma,nem szintetikum,mert ugye ez fertotlenit es oli a bacikat,gombakat,igy szagtalanit...)
* 15 csepp citrom illoolaj,ami szinten fertotlenit bacit ol...
* 15 csepp narancs illoolaj es barmi mas,aminek az illata tetszik Neked.
* Es egy kis kanal szodabikarbona... minel aprobb annal jobb (ez is szgtalanit)
* Ezeket jol ossze kell razni,es olyan pumpas flakonba tolteni,amelyet nem dugaszt el a szodabikarbona,de nem gond,ha eldugul,konnyen kitisztul a vizzel...
Nekem a Nivea aszappantól leszáradt a bőröm, kb úgy vedlettem, mint egy krokodil. Az arckrém nem szívódott be, fénylett. A golyós dezodor illata irritált, büdösnek éreztem magam.
Ami bejött: egy tusfürdő, nem tudom mi a neve, rózsaszín, és kis bubik vagy gömbök vannak benne. Talán vízililiomos? Illetve a tök régóta létező Nivea soft krém.
De nagyon szeretem azt a tipikus Nivea-illatot!
Ez tetszik! Kb mik ar arányok, az egyes összetevők mennyisége?
Vagy úgy megy, mint a főzésnél? Ízlés szerint, illetve amennyit felvesz? :)