Kinek milyen biztonsági gyerekülése van? Szerintetek melyik a legjobb? (beszélgetős fórum)
mi úgy választottuk mindkét ülést, hogy megnéztem a tesztet, ott kiválasztottam a mi szóba jöhet, utána szűkítttük a kört, mi az amit kii tudunk fizetni és mi az ami tetszik, mi az ami kényelmes a gyereknek stb. Nekem az volt a kiinduló.
Mindenképp próbáld bele a gyereket!
szerintem menj el egy ilyen boltba ahol ilyeneket árulnak és nézz körbe.
mindenki mást fog ajánlani ami nekik bejött meg tetszett stb.
sokkal könnyebben tudsz majd dönteni ha látsz egy helyen 10-15 darabot.
ott beletudod probálni a csöppséget melyikbe fér el és hogy
a picinek most Römer King Plus van nekünk.
maximálisan elégedettek vagyunk, igaz, ez drágább.
Nekem is lassan aktuális a téma, ezért sokat nézelődtem és a Römer az első számú befutó a Maxi-cosi a második, de azzal az a gond, hogy szerintem elég fapados (a Priorit néztük) a hordozónk is maxi cosi, és az sincs agyonpárnázva. A 9-18 kg-os ülést azért jóval tovább használjuk, meg ugye hosszabb utakra is ezért ott már fontos a kényelem is szerintem. Ha úgy állunk majd akkor Römer Isofixes lesz. Baromi drága, de az a tuti biztonság, kényelem (nem tud bedőlni a kanyarokban) és ha már nem kell el is lehet adni.
Ja a concordok sem rosszak állítólag.
megnézzem amiket irtok..most ezt találtam ismeritek? 60000 a bolti ára
Sziasztok.
Nekünk ilyen van 4000 ft-al több mint a kereted Clau26,de nekem nagyon bevált.A kategóriájában a legjobb ülés a piacon szerintem.
Sziasztok!
Most lesz 1éves a kislányom 7,5kg és szeretnék neki gyerekülést venni a hordozó helyett..A lényeg a biztonság és a kényelem 40000ft-om van rá..Tudtok ajánlani valamit?Adac oldalát néztem de vagy nagyon drága vagy pedig a súly határ nem stimmel.
További ajánlott fórumok:
- Milyen biztonsági gyerekülést használtok 9 kilótól? Meg vagytok elégedve vele?
- Renault Thalia hátsó ülésén elfér-e kényelmesen Maxi Cosi Tobi vagy Römer King Plus gyerekülés? Van valakinek ebben tapasztalata?
- Melyik gyerekülés biztonságos a megfizethető kategóriából (kb 30e) 9 kilotól felfelé?
- Szerintetek mennyire biztonságos a hurok?Kinek milyen tapasztalata van?
- Tud valaki olyan oldalt, ahol magyar esetleg angol nyelven biztonsági gyerekülés tesztet találok?
- A gyerekülést hogyan kötöd be, ha nem 3 pontos a biztonsági öv hátul?