Renault Thalia hátsó ülésén elfér-e kényelmesen Maxi Cosi Tobi vagy Römer King Plus gyerekülés? Van valakinek ebben tapasztalata? (tudásbázis)
Mi úgy vettünk gyerekülést,hogy az eladót megkértük hozza ki a kocsihoz.Bekötötte nekünk,belepróbáltuk a gyereket is,és megnéztük minden stimmel-e.Nagyon aranyosak voltak,és a honlapjukon is le volt írva,hogy ott bele lehet próbálni a kocsiba.
Még nem volt 9kg a fiam,de hosszú volt,így le kellett cserélni a hordozót.Stabilan már régóta ült,de nem lett volna rá olyan nagy szükség,mert jól meg lehet dönteni az ülést,szinte mintha hordozóban lenne.( besafe izi confort x3-at vettünk,simán befért egy kis suzukiba,de az ülés maga nem kicsi,nagy télikabátban sem volt gond betenni a gyereket)
16. hónapos, csak magas, 84 cm, 11 kiló. 18 kilóig ajánlott talán, de lehet már keverem.
Különben nyilván a nagy ülés a biztonságosabb, nézz meg pár tesztvideót, baleset esetén ki se látszik a gyerek belőle. Nálunk apa nagyon alapos, ezért vett ilyet:)
Hát, az A4 kicsit nagyobb mint a Thalia...
Nekünk a Cabriofix nem fér be apa mögé... csak az anyósülés mögé, én meg hátul ülök a gyerekkel, és apa mögött inkább én nyomorgok. Hosszú utakon kicsit nehéz. Én is attól félek, mi lesz ha lesz vagy 3 éves a gyerek? Hova tegyük a lábát? Előbb-utóbb kell másik autó, de most nem fér bele. Viszont a biztonságos ülés meg kell. Lehet majd kipróbáljuk a bababoltban.
Elég kicsi a hely hátul, az anyósülés teljesen előre van húzva, s pont elfér a maxi cosi cabriofix mögötte...
Majd megnézem akkor a méreteket pontosan.
További ajánlott fórumok:
- Mennyi pénzből tudnál kényelmesen kijönni havonta (feltételezve, hogy nincs hiteled)?
- Ti mennyiből jönnétek ki havonta kényelmesen?
- Mekkora az az összeg, ami kényelmesen elég lenne számodra/számotokra havonta?
- Maxi cosi priori fix, vagy besafe izi comfort isofixes gyerekülést vegyek, 9-18 kg ig kategóriában?
- Kinek milyen biztonsági gyerekülése van? Szerintetek melyik a legjobb?
- Beköthető-e gyerekülés menetiránnyal szemben az anyósülésre?