Melyik telefonszolgáltató a legjobb szerintetek? (beszélgetős fórum)
Pontosan nem tudom, az első itthoni internetünk 11900 ft volt 1997-98 körül. Sokáig fizettünk, mint a katonatiszt. Aztán csak reklámozták, hogy aki most vesz, annak 7500. Velünk persze fizettették tovább majdnem duplajat. Magyarázat: a csomagnak ennyi az ára.
Figyelembe véve az évet és összeget, a mai ár többszöröse volt régen.
Yettel.
A telekom akármilyen szuperul szolgáltat telefont, azt nem tudom elfelejteni ill. megbocsájtani, amilyet netszolgáltatása volt aranyáron a 2000-es ill. a 2010-es években
+1 pont a Telekomnak.
Voltam "Vodás", "20as", voltam más alternatív szolgáltatóknál, de nekem ez jött be, több mint 6 éve.
Bárhol, akár egy aluljaróban is tökéletes a net, hang, jó a lefedettség.
A Tv előfizetést soknak tartom, azt már egy ideje le akarom más szolgáltatóra cserélni, vagy csak megszüntetni.
Telekom
Digit, Vodafonet nem szeretjük
telekom már évek a mobilszolgáltatóm.
A net+tv előfizetéstől nem vagyok elájulva, szintén telekomos, a legújabb beltéri box egy k@ki, ha áramingadozás van, vagy egy mini áramszünet, hosszú időre kiüti magát a net. Én a tv+net előfizetést a digiset jobbnak tartom
Internetem UPC-s volt, de mikor átvette a voda átigazoltam a Telekomhoz.
Most mindent ők szolgáltatnak csomagban (így olcsóbb).
Nincs panasz.
Dettó.
IPTV szolgáltatás és minden előfizetés optikai kábelen jön a Telekomtól hosszú évek óta, semmi gondom nincs velük.
Telekom vonalas telefon jó, mobil jó.
Tv Voda, csekmet, ügyfélszolgálata még inkább, most nagyon haragszom rájuk...
Telekom. Mobillal 20+ éve minden OK. Az itthoni előfizetések optikai kábelen mennek, szuper jó.
De szüleimnél pár utcával idébb csak vmi hagyományos technika elérhető. Pokoli rossz!!!
Mobil a Telecomnál, ezer éve, nekem bejött.
Vonalas+internet+tv az Invitelnél. Ez is bejött.
Nálam oké mind a kettő.
Èvtizedek óta telekomos vagyok.
A tv,net,mobil minden onnan van.
Nem vàltanèk.
További ajánlott fórumok:
- A dezodorokról. Melyik a legjobb szerintetek?
- Halott ember telefonszáma:(
- Msn-en beszélünk egy sráccal és el szeretné kérni a telefonszámom. Szerintetek mit tegyek?
- Melyik az a telefonszolgáltató, amelyiknél lehetőség van egymás között ingyen beszélni?
- Magyarországon melyik telefonszolgáltató használ 9 jegyű telefonszámot?
- Pécsett melyik internet, Tv és telefonszolgáltatót ajánlanátok?