Melyik az a telefonszolgáltató, amelyiknél lehetőség van egymás között ingyen beszélni? (tudásbázis)
Mi a Pannonnál vagyunk, kell egy előfizető, s annyi kártyásat vesz be a "körbe" amennyit akar. 890 ft havonta és annyit beszélsz amennyit akarsz. :)
A családbarát kedvezménynek van havi díja valami 980Ft ennek ellenében van "ingyen".
mindegyiknél van rá lehetőség, csak az egyik előfizetéses, a másik feltöltőkártyás
Ja hivószámonként 950 ft!De hol telefonálsz 100 percet 950-ért!!??????????
T mobil. 100órát ingyen beszélek párommal havonta. 990-es havidija van.
T-mobil családbarát kedvezmény. Egy előfizetéses kártya kell csak, a többi lehet dominós. Kártyánként kb. 900 Ft.
Nekem t-mobilos családbarát kedvezményem van!100 órát beszélünk egymással ,ha lebontod 3 óra naponta kb. 5 hivószámot lehet belevenni,1 t-home előfizetőt!Anyuval tesómmal,párommal tesóm csajával ingyen beszélek!Nagyon jó,én imádom!
Szerintem mindegyiknél lehet.
T-mobile: t-percek este 10-tôl reggel 7-ig, és hétvégén és munkaszüneti napokon. 1000 percet kapsz 1980.-ért, és azt minden t-mobile és t-home szám hívására felhasználhatod!
Családbarát: Számonként 950.-, max 5 szám lehet a csoportban és egymást minden csoporttag ingyen hívhatja.
A többi szolgáltatót nem tudom!
nekem a pannonnál úgy ingyenes hogy a családi csomagra vagyok előfizetve havi 850ft-ért, és így annyit beszélgetek a párommal amennyit akarok. (neki is elő kellett fizetnie a családi csomagra hozzá)
A Pannon-nál van ilyen csomag már rég óta.De előfizetésesnek kell lenned.Ezután bevonhatsz 5 számot un.családi csomagba.Velük ingyen beszélsz havi 900ft/tel.számért.Most nemrég hallottam valamit arról hogy a voda is be akar valami ilyesmit vezetni.
Vonalasat tudok, a jupiszinél. Mobilon ingyen beszélek én is a férjemmel, de ez céges telefon.
Én meg tmobilos és én is ingyen beszélek, igaz ez a csomag csak rendőröknek adható.
Minden szolgáltatónál van, de az egyiknek előfizetésesnek kell lenni,ha jól tudom.És persze úgy ingyenes, hogy egy bizonyos összeget kell fiztni, ha jól tudom.
ha van tperced bekapcsolva akkor tudsz a t-mobilnál este 10 után és hétvégén , meg elvileg ha bevan kapcsizva családbarát kedvezmény akkor ingyen tudjátok hivni egymást!
Én vodás vagyok és párommal "ingyen" beszélek
Szerintem minden szolgáltatónál van ilyen, szokott lenni, de előfizetésnél csak!
További ajánlott fórumok: