Megint divat a kleopátra haj. Szerintetek nekem jól állna? Melyik állna jobban? Az 1. vagy a 2. kép? a 2 kép az adatlapomon. (tudásbázis kérdés)
Persze, mindenképpen teszek majd fel képet az új hajamról. :o) de majd csak jövő hónapban fogok eljutni a fodrászatba (kíváncsi vagyok milyen hajat vágnak a törökök, mert némethez nem megyek)! :o)
Állítólag a törökök jobban tudják itt a divatot, a németek kevésbé...!
Sztem a fufru legyen ferde oldalválasztékkal és az 1.számú frizura.Ez egyforma hosszú és pár hónap múlva ha kisérletezni szertnél még mindig tudsz kettest csinálni belőle.Elvileg a kerek archoz a 2.ajánják de nekem is kerek az arcom és mindig az egyes frizurához térek vissza.
Az 1.-eshez nem árt ha sűrű egyenes hajad van.Akkor kurva jól be tud állni!Jó kisérletezést!Ha kész vagy tegyél fel egy képet!
Jah, és szerintem a frufru nem feltétlen előnytelen a kerek arcúaknak!! Nekem 9 éves korom óta nem volt frufrum, mondván, kerekíti az amúgy is kerek fejem. :D
Aztán tavaly ilyenkor "bevállaltam", és nem bántam meg. Szerintem pont megbontja az arc kerekségét! Persze, ez típustól is függ, nekem is volt ferde, egyenes, íves, de általában nem gondoltam azt, hogy nekem most ettől kerekebb lett a fejem.
Jobb alsó sarok, alulról a második haj.
Nekem ez most a favorit, én épp ilyet szeretnék, és ömlengtem róla párat a naplómban múlthéten...
Nekem is tetszik a Beckham-haj, de nekem is túl merész, hogy hátul az egész tarkómon fölnyírassam... Ezért tetszik ez, mert lényegében ugyanaz, csak egy hosszabb változata!!!
ahogy a kepen van nem rossz, de mindig igy fogja szaritani a hajat es tartani a fejet?
Tulsagosan be van allitva a kepen a modell.
saját tapasztalat: nem jó ennyire konkrét céllal menni fodrászhoz, mármint képet vinni..... mert vagy megcsinálja és kiderül h baromira nem is áll jól, vagy csinál vmi ahhoz hasonló ami meg nagy csalódás lesz, mert nem pont olyan...
én most is azt mondom, h egy jó(!) fodrász keress, ő tudja milyen szín, stílus, fazon passzol hozzád...
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell?
- Az adatlapomon lévő képről mit gondoltok?
- Hogy nézek ki? Kép az adatlapomon.
- Feltörték az adatlapom egy közösségi portálon és visszaéltek a nevemmel, mit lehet tenni?
- Szerintetek egy alma alkatú nőn melyik színű ruha állna a legjobban ezek közül? Kép az adatlapomon van.
- Szerintetek jobban állna a barna hajszín, mint a mostani fekete?(kép van az adatlapomon)