Szerintetek jobban állna a barna hajszín, mint a mostani fekete?(kép van az adatlapomon) (tudásbázis)
Dehogynem! Csakis jól nézhetsz ki!:))
(tudod,a lényeg a marketing!!:D )
Jól esik?!:D
Én teljesen fel vagyok olyankor háborodva.:DD
Pedig még "csak" 22 vagyok.:P
hogyan lennél az?jézusom,ezt 60évesen is ki fogom magamnak kérni! :)))
Én még mindig 16 nak érzem magam!Ja,és a boltban is játszom a mártírt,mikor elkérik a személyim!Igazából jólesik! :P
Olyasmire gondoltam,mint ami a képen van (barna).
Csokoládébarna vagy nem tudom,mi a hivatalos neve.:)
Amúgy igen,elbírom képzelni,hogy egy vörös után,hogy érezted magad egy "se színű" barnán.:D:S
Csak figyelj rá,hogy ne "unalmas" barna legyen! Én a vörösről tértem át a barnára,és olyan rossz színárnyalatot választottam először,hogy nem ismertem magamra! Úgy éreztem,nincs benne élet! Főleg egy "dögös vörös" után!:)
De már alakulok!:))
Egyértelműen a fekete :)))
régi tévhit,hogy öregít,mert engem pl marhára nem!Neked is jól áll!
:))
Köszi!
Jah és még annyit,hogy fél oldalt fel van nyírva.
Lehet,hogy így annyira nem is passzolna a fekete?:S
Igen!
Ez meg a másik,hogy az is fekete,bár már kopott kissé(de mindig feketére van festve)....:S
Igen - igen! Nekem már volt világosítva,mert feketéből lettem olyan "Liptai Klaudiás vörös"...akkor semmi baja nem lett a hajamnak.
Most azért is vagyok ennyire gondolkozóba ezzel a barnával,mert ismerős csaj azt mondta,h szerinte nem állna jól.
Pedig én hajszín,stílus téren elég bevállalós vagyok.:D
Világos barna,de már olyan régóta festem a hajam,hogy azt sem tudom,hogy néztem ki előtte.
Meg azóta az arcom is változott....:)
A feketével vigyázni kell, mert öregít!
Ez is az a szín, amihez tudni kell öltözködni, az pedig nem könnyű!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek melyik hajszín áll jobban kép alapján?
- Kit/és vagy/mit szeretsz a legjobban a mostani életedben? (állíts fel sorrendet)
- Megint divat a kleopátra haj. Szerintetek nekem jól állna? Melyik állna jobban? Az 1. vagy a 2. kép? a 2 kép az adatlapomon.
- Szerintetek egy alma alkatú nőn melyik színű ruha állna a legjobban ezek közül? Kép az adatlapomon van.
- Jobban szeretem a régi filmeket, mint a mostaniakat ('90-es évek).
- Melyik hajfestékkel tudnám 'ezt' a hajszínt elérni? (Kép az adatlapomon)