Bombariadók magyar iskolákban (beszélgetés)
Addig se kell a valódi problémákkal érdemben foglalkozni.
Igazad van. Egyetértek veled.
Engem az összeesküvés háttér rohadtul nem érdekel. De az igen, hogy 8-10 éves kisgyerekek keveredtek a hideg utcára, néhányan mobil nélkül, egyeztetés nélkül.
Volt ilyen régen, de akkor mindíg hamar kiderült, nem akart dolgozatot írni, vagy éppen olyanja volt.
De ez most másnak tűnik, de remélem tényleg valami hülyegyerek a ludas.
Én is eljátszottam a gondolattal, hogy nem akartak dogát irni. De ennyi iskolát érintve, nem hiszem.
Lesz megint ellenségünk és lesz kitől félnünk, akiktől majd jól megvédenek bennünket.
Tudod ők megrendelésre és nem megbízásra dolgoznak. Olyan eredményt hoznak, amit elvárnak tőlük.
Én továbbra sem értem annak az egész intézetnek a létjogosultságát.
Pontosan.
Vajon miért is a XXI. Század Intézet vezető elemzője tette a levelet a nyilvánosság elé?
A sorok és a jelen történései mögé is látni kell. Nincsenek véletlenek és minden mindennel összefügg.
Most olvastam épp a neten
Pontosan, nem ijeszt hanem cselekszik.
Bárki írhatta. Nem véletlenül van ám ott a három pont a hozzászólásom után. Meg az idézőjel sem véletlen. 😉
Kedvencem ennek kapcsán, hogy nàlunk a tanárokat küldik be bombát keresni🙃
Nálunk még nyugalom van, de már a megyében nemcsak iskolában, hanem kórházban és plázában is volt. Nem is tudom hová terelnénk ennyi gyereket.
Vannak olyanok akik semmitől nem riadnak vissza, csakhogy pánikot keltsenek.
Aki robbantani akar, nem jelenti be előre, odamegy robbant, meghal, azt hiszi hős lett.
Ha minden igaz, pont az unokám iskolájában is volt.
Remélem csak egy hülyegyerek ,,,szórakozik,,,
Sztem is, megint csak valamit leplezni akarnak. A szélsőségesek nem fenyegetnek hanem ronbantanak, nem számit h plaza iskola vagy piac. Amúgy nem kell ettől megrémülni, minek? Helyén kell kezelni
Nem reagálnék külön a bombariadós vallomásra,,de mivel nyilván olvasod,,,csaxólok,,bár sose kellene ilyenről fórumot nyitni.Vagy pláne azon agyalgatni hogy "hosszúéletű lesz e?
Az pont tegnap volt. És ezért érdekes, hogy miért csak az elmúlt két órában kapta fel a sajtó? Tegnap miért nem tudtunk róla?
Már 2 éve ue. levelet Szlovákia megkapta, ma Pozsonyban az egyik egyetem is érintett.
A neten is ott vannak az iskolák honlapjai, és a címük. Onnan is lehet tájékozódni.
Ez csak és kizárólag olyan helyről indulhatott ahol rendelkezésre áll mind az összes iskola e-mail címe! Gondolkodjatok.
Szerintem is így van, miért jelentenék be előre mit csinálnak, hogy felkészüljenek? Inkább hihetőbb számomra, hogy azok csinálták ezt, akik be akarják mocskolni a muzulmánokat. De nem tudhatom biztosan és nem is fogom tudni.
A rádióban most beszélnek erről. Nagyon sok vélemény hangzik el.
"Az üzeneteket külföldi e-mail-szolgáltatókon keresztül, de azonos szöveggel küldték ki. A titkosszolgálatok felvették a kapcsolatot a szlovák társszervekkel, mivel ott tavaly hasonló fenyegetésekkel szembesültek a hatóságok."
Nagyon remélem, csak egy gonosz "játék", nem komoly. Persze, nem lehet figyelmen kívül hagyni, mert nem lehet tudni, igaz-e.
Ezt én értem, olvastam én is. De akárki írhatta ezt.
Az igazi iszlám szélsőségesek nem fenyegetőznek, hanem robbantanak, gázolnak, késelnek. Az ő szent háborújuk célja nem az, hogy félelemben tartsanak, hanem hogy elpusztítsanak.
Viszont ez egy jó hivatkozási alap lesz majd az újabb bevándorlásellenes retorikára...
További ajánlott fórumok: