Bombariadók magyar iskolákban (beszélgetés)
50. bellabi
ma 21:49
Bárki is volt, az emberek legnagyobb zsigeri félelmére épített. A félelem meg mindig a gyűlölködésnek, kirekesztésnek, szélsőségeknek kedvez. Még nincs elég baj a világban. :(
49. Amaunet (válaszként erre: 47. - Liliom10)
ma 20:08
Arról, Románián át jönnek majd a menekültek/migránsok. A román-magyar határ nyitott, nincs kerítés, és szúrópróba az ellenőrzés.
48. Violet18 (válaszként erre: 44. - Babyapocakban)
ma 20:06
Ez jó, mobil nélkül 🤣🤣🤣 komolyan... akiért jöttek elmentek. Akik elég nagyok és amúgy is egyedül mennek haza, mentek, akikért meg nem mentek el a szülők mentek az ügyeletbe közösen tanárokkal pl művelődési ház, könyvtár, mint itt nálunk is 🤷♀️
47. liliom10
ma 17:54
Bulgáriában tegnap volt az, ami ma nálunk.
46. Archer84 (válaszként erre: 41. - Amaunet)
ma 15:38
Addig se kell a valódi problémákkal érdemben foglalkozni.
45. MÁRIA DOBOS (válaszként erre: 44. - Babyapocakban)
ma 15:34
Igazad van. Egyetértek veled.
44. babyapocakban
ma 15:28
Engem az összeesküvés háttér rohadtul nem érdekel. De az igen, hogy 8-10 éves kisgyerekek keveredtek a hideg utcára, néhányan mobil nélkül, egyeztetés nélkül.
43. Piroska52 (válaszként erre: 42. - Birebora)
ma 15:15
Volt ilyen régen, de akkor mindíg hamar kiderült, nem akart dolgozatot írni, vagy éppen olyanja volt.
De ez most másnak tűnik, de remélem tényleg valami hülyegyerek a ludas.
42. birebora (válaszként erre: 27. - Piroska52)
ma 14:56
Én is eljátszottam a gondolattal, hogy nem akartak dogát irni. De ennyi iskolát érintve, nem hiszem.
41. Amaunet (válaszként erre: 39. - JezebelSade)
ma 14:56
Lesz megint ellenségünk és lesz kitől félnünk, akiktől majd jól megvédenek bennünket.
40. Amaunet (válaszként erre: 37. - Archer84)
ma 14:54
Tudod ők megrendelésre és nem megbízásra dolgoznak. Olyan eredményt hoznak, amit elvárnak tőlük.
39. JezebelSade (válaszként erre: 36. - Amaunet)
ma 14:41
Mire gondolsz?
37. Archer84 (válaszként erre: 36. - Amaunet)
ma 14:37
Én továbbra sem értem annak az egész intézetnek a létjogosultságát.
36. Amaunet (válaszként erre: 17. - Archer84)
ma 14:33
Pontosan.
Vajon miért is a XXI. Század Intézet vezető elemzője tette a levelet a nyilvánosság elé?
A sorok és a jelen történései mögé is látni kell. Nincsenek véletlenek és minden mindennel összefügg.
35. andilaci
ma 14:28
Most olvastam épp a neten
34. Violet18 (válaszként erre: 29. - Piroska52)
ma 14:17
Pontosan, nem ijeszt hanem cselekszik.
33. Archer84 (válaszként erre: 32. - Smaragdzöld 🐉)
ma 14:12
Oké, jogos :)
32. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 13. - Archer84)
ma 14:09
Bárki írhatta. Nem véletlenül van ám ott a három pont a hozzászólásom után. Meg az idézőjel sem véletlen. 😉
31. Channa*
ma 14:07
Kedvencem ennek kapcsán, hogy nàlunk a tanárokat küldik be bombát keresni🙃
30. cilabogyó
ma 14:02
Nálunk még nyugalom van, de már a megyében nemcsak iskolában, hanem kórházban és plázában is volt. Nem is tudom hová terelnénk ennyi gyereket.
29. Piroska52 (válaszként erre: 26. - Violet18)
ma 13:44
Vannak olyanok akik semmitől nem riadnak vissza, csakhogy pánikot keltsenek.
Aki robbantani akar, nem jelenti be előre, odamegy robbant, meghal, azt hiszi hős lett.
28. bnedora
ma 13:43
Ha minden igaz, pont az unokám iskolájában is volt.
27. Piroska52
ma 13:41
Remélem csak egy hülyegyerek ,,,szórakozik,,,
26. Violet18 (válaszként erre: 20. - Ruslan)
ma 13:40
Sztem is, megint csak valamit leplezni akarnak. A szélsőségesek nem fenyegetnek hanem ronbantanak, nem számit h plaza iskola vagy piac. Amúgy nem kell ettől megrémülni, minek? Helyén kell kezelni
25. libikóka
ma 13:33
Nem reagálnék külön a bombariadós vallomásra,,de mivel nyilván olvasod,,,csaxólok,,bár sose kellene ilyenről fórumot nyitni.Vagy pláne azon agyalgatni hogy "hosszúéletű lesz e?
24. michelle.r (válaszként erre: 16. - Archer84)
ma 13:26
Az pont tegnap volt. És ezért érdekes, hogy miért csak az elmúlt két órában kapta fel a sajtó? Tegnap miért nem tudtunk róla?
23. Enissa (válaszként erre: 4. - MÁRIA DOBOS)
ma 13:08
Már 2 éve ue. levelet Szlovákia megkapta, ma Pozsonyban az egyik egyetem is érintett.
22. fokhagyma (válaszként erre: 21. - Levarosbukta)
ma 13:04
A neten is ott vannak az iskolák honlapjai, és a címük. Onnan is lehet tájékozódni.
21. levarosbukta (válaszként erre: 4. - MÁRIA DOBOS)
ma 12:59
Ez csak és kizárólag olyan helyről indulhatott ahol rendelkezésre áll mind az összes iskola e-mail címe! Gondolkodjatok.
További ajánlott fórumok:
- Szerinted be kéne vezetni a magyar iskolákban is az egyenruhákat? Jó ötletnek tartanád az egyenruhát?
- Meditáció az iskolákban? Mire nevelik a gyermekeinket?
- Örülök, hogy elveszik az iskolákban a mobiltelefont.
- Én úgy gondolom, hogy ebben a mai világban az iskolákban a...
- Mit változtatnál meg a magyar iskolákban?
- Milyen fegyelmezési módokat használnak az iskolákban?