Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Rettegek a holnapi naptól, mert messzire kell utaznunk fórum

Rettegek a holnapi naptól, mert messzire kell utaznunk (beszélgetés)

10. Shya (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:16
nincs mit :) ill még a légzésre érdemes figyelni, lassan, orron be szájon ki (bocs ha olyat mondok ami már régi lemez Neked). szólj a kislányodnak, ha esetleg úgy érzed, valami nem stimmel. van, akinek segít, ha valaki együtt csinálja vele ezt a lassú légzést, így jobban tud rá koncentrálni.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Shya)
ma 18:09
Köszönöm szépen!
8. Shya (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:37

akkor a helyedben bevenném (csak azért mondom ezt, mert mint mondod, régóta szeded, ismered a gyógyszert)

szoktál szedni másfajta készítményt ha utazol, nyugtatót esetleg?

minden pánikbetegnek más segít a gyógyszereken kívül (ahogy én tapasztaltam). van, aki zenét hallgat, videókat néz telón, olvas, a tájat nézi, vagy az köti le, ha valaki folyamatosan beszél hozzá. van, akik utazó játékokat, fejtörőket szoktak játszani (barkoba pl)

ill nem tudom, szokott-e lenni Nálad vmi cukros (kis cukorkák ami könnyen elfér a táskádban, kisdobozos üdítő stb). a stressztől leesik a vércukor-szint, amitől rosszabbak a tünetek, ettől még nagyobb a stressz és ez megy körbe-körbe. a legjobb a szőlőcukor, hogyha érzed, h kezdesz szorongani, érdemes 1-2 szemet elszopogatni. ill ha úgy indulsz el otthonról h nem tudsz enni semmit, akkor is érdemes valami cukrosat legalább bedobni.

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Shya)
ma 17:07

Igen szó szerint, minden tünet igaz rám :(

Hozzá vagyok szokva, anélkül nagyon nehezen alszok el.

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Archer84)
ma 17:05
Busszal igen
5. Shya (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:19

Bocsánat, ha ostoba a kérdés; szó szerint pánikbeteg vagy? Tehát, légszomj, bezártság-érzet, hiperventillálás stb.? (Azért kérdezem, mert ez a válasz szempontjából sem mindegy)

Milyen gyakran szedsz altatót, hozzá vagy szokva a hatásához, vagy ki szokott ütni?

4. Archer84 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:17
De tömegközlekedéssel mentek, nem?
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Archer84)
ma 16:17
Úgy az egésztől ahogy van, félek hogy milyen lesz az út ónos eső meg ilyenek. Nagyon rég jártam arra közbe meg neveti most a Kislányom, nyugtat hogy ne izgassam már magam, Ő tudja arra az utat
2. Archer84 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:03

Altatót inkább ne, mert mi lesz, ha elalszol?

De mindenképp feküdj le korán. Magától az utazástól félsz? Vagy az átszállásoktól?

Vigyél valami könyvet az utazáshoz.

Hajnal 4 órakor indul a busz, kétszer kell átszállni mire oda érünk még csak 7 óra lesz és 9-re van a vizsgálat időpontja. Muszáj elmenni mert pedagógiai felülvizsgálat lesz. Rettegek az utazástól sajnos ez az egyik legnagyobb pánikbetegségem. Jól teszem, ha veszek be ma altatót? Biztosan el tudjak aludni idöben? Hogyan lehet ezt a pánikot kezelni?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook