Rettegek a holnapi naptól, mert messzire kell utaznunk (beszélgetés)
akkor a helyedben bevenném (csak azért mondom ezt, mert mint mondod, régóta szeded, ismered a gyógyszert)
szoktál szedni másfajta készítményt ha utazol, nyugtatót esetleg?
minden pánikbetegnek más segít a gyógyszereken kívül (ahogy én tapasztaltam). van, aki zenét hallgat, videókat néz telón, olvas, a tájat nézi, vagy az köti le, ha valaki folyamatosan beszél hozzá. van, akik utazó játékokat, fejtörőket szoktak játszani (barkoba pl)
ill nem tudom, szokott-e lenni Nálad vmi cukros (kis cukorkák ami könnyen elfér a táskádban, kisdobozos üdítő stb). a stressztől leesik a vércukor-szint, amitől rosszabbak a tünetek, ettől még nagyobb a stressz és ez megy körbe-körbe. a legjobb a szőlőcukor, hogyha érzed, h kezdesz szorongani, érdemes 1-2 szemet elszopogatni. ill ha úgy indulsz el otthonról h nem tudsz enni semmit, akkor is érdemes valami cukrosat legalább bedobni.
Igen szó szerint, minden tünet igaz rám :(
Hozzá vagyok szokva, anélkül nagyon nehezen alszok el.
Bocsánat, ha ostoba a kérdés; szó szerint pánikbeteg vagy? Tehát, légszomj, bezártság-érzet, hiperventillálás stb.? (Azért kérdezem, mert ez a válasz szempontjából sem mindegy)
Milyen gyakran szedsz altatót, hozzá vagy szokva a hatásához, vagy ki szokott ütni?
Altatót inkább ne, mert mi lesz, ha elalszol?
De mindenképp feküdj le korán. Magától az utazástól félsz? Vagy az átszállásoktól?
Vigyél valami könyvet az utazáshoz.
További ajánlott fórumok:
- Tegnap délután óta szedek Maripen Extrát. Ma éjjel jöttem rá, hogy túlérzékenységi reakciót vált ki. Most épp a gép előtt rettegek.
- Mitől van, hogy rettegek az otthonomban minden zajtól?
- Ma felmondtam a munkahelyemen és rettegek a változástól
- Akik messzire költöztek a szülővárosuktól
- Mellfelvarrás+implantátum: rettegek a hegektől. Kérlek válaszoljatok.
- Orvosfóbiám van. Szó szerint rettegek a rendelőktől, fehér...