Orvosfóbiám van. Szó szerint rettegek a rendelőktől, fehér... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Évtizedek óta nem voltam sem én, sem a párom. Bár ő most csináltatott egy vérképet, de hogy miért, nem tudom; tök felesleges volt. Én még az életben nem csináltattam labort sem. Addig vagyok nyugodt, amíg nem megyek.
Kicsit olyan ez, mint az autószerelő: odamész egy jó kocsival, és seperc kideríti, hogy tucatnyi dolog rossz. Csoda, hogy még megy. :)
Hát, köszönöm, nem kérem.
Még nem is hallottam bio fogászatról.
Azt hinné az ember ,hogy mentik a fogat ha van rá minimális esély.
Amugy tenyleg durva h ennyi minden elbacarintanak. Mondjuk hallani ezt azt magyar eurol na de ez durva.
Nekem csak olyan volt hogy elmentem bio fogadzatra es kihuztak egybol a fogamat mert szerintuk a gyokerkezelt fog az gocpont. A kva anyjukat. Tanulsag: ne jarj biofogaszhoz ha nem akarod otthagyni a fogadat
Nem volt semmi baja.
Van benne logika,mert ha véletlenül begyullad ne keljen megint vágni.Nincs funkciója.
A pajzsmirigy lebenyemből először a jót vették ki.
Három hónap után a rosszat🤪
Komolyan ezek csak velem történhetnek meg.
Ez még semmi!
Nem tudták mi bajom ,nagyon fájt a hasam.
Lehetett vakbél stb.
Doki , vizsgálat, szemrebbenés nélkül :nemibetegség.
Anyuék visítottak a röhögéstől,mert akkor egy súlyos balesetből lábadoztam ,férfit még képről sem láttam.
Aznap még felvágták a hasam kivették a vakbelemet (ha már ott jártak),és petefészek gyulladást állapítottak meg.Ezért kellett felvágni ,hogy ezt megtudják .
Nem fog ,csak rossz élményem volt az egyik dokival.
Elmerészeltem menni az ügyeletre húsvétkor ,mert majdnem elvéreztem
Úgy lecseszett,hogy miért nem vártam a holnapi rendelésre ,miért ügyeletben zavartam?
Na onnantól,csak a mentő ha már életveszélyes volt a helyzet,f@szom menjen ilyen idiótákhoz.
Ocsem en nogyogyasznal mondjuk nem a fajdalomtol felek csak rohadt kellemetlen. Ja meg az eredmenytol. Mondjuk amugy elv rakszuresre meg mellrakszuresre kene jarni de en oda se merek.
A nodoki azert csaknem fog kinyirni. De kitartas!
Én holnap megyek nőgyógyászhoz.Szűrés ,régen voltam .
Utálok menni orvoshoz, párszor majdnem kinyírtak a kórházban.
Háááát, mi már csak ilyenek vagyunk.
P*na meg a f@**, mindig együtt kh.....
Nem tiszta mi elol.
Fa$zik vagy rendorseg?
Sanszos.
Csak győzzön elfutkosni.😁
Ennek okan is kergethetnenek elhiheted. 🤣
De megis mi okbol gondolod?
Szten az cikibb h bizonyos esetekben ma is meg kene kergetni.
Amm igen. Komoly tema. Mindenki menjen orvoshoz. Komolyan. Nekem is az kene csak fosok mint a nyarfalevel.
B@szki ,elképzeltem ahogy kergetnek.
Tudom,hogy komoly a téma,de felröhögtem.
Gyereknek sem voltál hétköznapi.
További ajánlott fórumok:
- Tegnap délután óta szedek Maripen Extrát. Ma éjjel jöttem rá, hogy túlérzékenységi reakciót vált ki. Most épp a gép előtt rettegek.
- Mitől van, hogy rettegek az otthonomban minden zajtól?
- Ma felmondtam a munkahelyemen és rettegek a változástól
- Mellfelvarrás+implantátum: rettegek a hegektől. Kérlek válaszoljatok.
- Iskolakezdés - rettegek
- Nagyon rettegek a fogorvostól, mit tegyek, és hogyan győzzem le a félelmemet?