Holnap reggel 8-ra hívtak vérvételre a Kaáliba, de sajnos csak 9 vagy fél 10 körül fogok odaérni, szerintetek baj lesz belőle? (tudásbázis)
koszonom lanyok, ugy irtak a kaalis forumon is , hogy 8.30 ig lehet elintezni ....
koszonom mondenkinek a valaszokat!
9-10 max. mindenhol
En megprobalnek inkabb odaerni, atszerveznem a programomat
Nem tudom neki milyen vérvétele lesz, de ha pl hormonpanel, akkor lehet reggelizni.
Nekem a papíromon az áll, hogy "könnyű reggeli elfogyasztása után" ...
Az itteni kórház laborjában 10-ig van vérvétel, míg a Sote meddőségijén 9-ig.
Nekem adtak a Sotén egy tájékoztatót, amiben az áll, h 7 és 9 között van labor, és ha terheléses vizsgálat lesz, akkor arra 8:20-ig kötelezően oda kell érni, különben nem áll módukban levenni a vért.
Nem tudom, hogy a Kaáliban rugalmasabbak-e, de gondolom ők is eléggé leterheltek.
Ezt nem lehet ilyen konkrétan kijelenteni. Vagy te pontosan azt tudod, hogy a Kaaliban addig vannak??
Mert akkor igen, elfogadom, de különben nem általános a 9 óra.
Nyilván! De biztos ott vannak már korábban! Mondjuk 7 körül, telefon nekik,probléma elmond, rákérdez, hogy érdemes e elindulni?
Feltéve ha nem 100 km vagy több távolságból mennél!
huuu de okos , ha 8.30 ig csinalnak labort , akkor mar hiaba szolok oda ...
csak azt szerettem volna tudni, hogy volt mar valaki ilyen helyzetben...
További ajánlott fórumok:
- Ki tudja mióta kell vérvételre időpontot kérni? Hol a beteg jogi képviselet? Szigetszentmiklóson 5 beteg várt és szept. 7-re adtak időpontot
- Ti elhinnétek, ha azzal az ürüggyel hívnának be újabb vérvételre, hogy nem volt elég a minta?
- Évente hányszor lehet vérvételre menni TB alapon?
- Csütörtökön megyek vérvételre (cukros löttyöt kell inni)! Mit ehetek előző nap?
- Mikor kell vérvételre mennem?
- Holnap kell mennem PCOS gyanú miatt vérvételre.Ma délelőtt úgy tűnt, hogy megjött, de azóta elmúlt(?). Elvégzik így is a vizsgálatot?