Holnap kell mennem PCOS gyanú miatt vérvételre.Ma délelőtt úgy tűnt, hogy megjött, de azóta elmúlt(?). Elvégzik így is a vizsgálatot? (tudásbázis)
Sziasztok lányok itt még nem jártam gondoltam be nézzek hozzátok!
Én járok endora irtak fel meforalt napi 2000mg mot mert egy kicsit rakoncátlankodnak a hormonjaim meg ugye melette tulsuly szörösödés meg a menszi sem jön meg magátol csak norcolutal!
Aztán amiota szedem a meforalt nov 5 ota fogytam 6 kg meg jött magátol rendezödnek a dolgaim oda bent:-)Lassan de biztosan:-P
Amikor én mentem az endo orvosomhoz havonta vérvételre sose kérdezte hogy mikor volt meg vagy hanyadik napnál járok szerintetek miért??
Sziasztok!
Nekem is ugyanezért kell vérvételre mennem (nem gyanú, már biztos PCOS, csak az előző vérvétel nem volt teljesen jó, ismételni kell).
A doki azt mondta a menstruáció 2. napján menjek. De nekem most jött meg reggel és csak hétfőn van vérvétel.
Mit gondoltok, belefér még?
Nem akarom még egy hónapig húzni, főként, hogy már nagyon régóta nem jött meg és ki tudja mikor lenne a következő...
De szabadságot sem akarok feleslegesen kérni a munkahelyen.
Ilyenkor mi a teendő? Dokit nem tudom hétvégén megkérdezni. :(
Az számít a ciklus első napjának, amikor rendesen piros a vérzésed. Ha délig jön meg, akkor az az első nap, ha délután, akkor csak másnaptól számítják az első napot.
Ha elmúlt, akkor lehet, hogy csak a progeszteronszinted miatt vacakol veled, úgyhogy akkor várj még.
Ha 1-3 napon belül kell menned alaphormon vizsgálatra, akkor meg belefér.
További ajánlott fórumok:
- Volt már valaki magzatvíz vizsgálaton?
- Üzemorvos munkaalkalmassági vizsgálat
- Volt már valakinek HSG vizsgálata? Egy kicsit tartok tőle!
- CT, MR vizsgálat... aki volt már, és aki ezután megy
- Szerintetek egy nő miért nem engedi megcsináltatni az apasági vizsgálatot?
- Női hormonok vizsgálatához vérvételre kell mennem. Kérnem kell időpontot vagy elég, ha a papírral megjelenek?