Mikor kell vérvételre mennem? (tudásbázis)
Azért írják,hogy ciklus 3.nap és 25,nap,mert EGY CIKLUSBAN kell megnézni a hormonokat!
Ez elég badarság amit írtál!!!
Nem akarok hulyeseget mondani, de ugy emlekszem, hogy a ket vervetelnek nem szuksegszeruen kell egy ciklusban lenni. Igy a 25. napi vervetelt mar ebben a ciklusban is megcsinaltathatod.
Azert ennek kerdezz utana, nekem se egy ciklusra esett a ket vervetel.
3. ciklusnapon alaphormon vizsgálat.
25. ciklusnapon hormon meghatározás.
Partner andrológia vizsgálata.
Leletekkel megbeszélés.
Ezek vannak ráírva. Semmi más.
amúgy biztos vagy benne, hogy 25. napot mondott? nem 21.-et?
Mi áll a beutalódon?
11 -es igen én is gondoltam rá . :/ akkor mi lessz? mit csináljak? :/ úgy izgulok,aggódok..
12-es persze hogy attól a naptól mikor megjön. vagy a 3-ik naptól? vagy nem jól mondom?:) uhh már én szégyellem magam hogy igy értetlenkedek csak annyira nagyon aggódom meg minden hogy már azt sem tudom hol vagyok.. :( ilyen nincs.........:((( sorry.:///
"Akkor ha megjön rá 2 napra menjek az első vérvételre ,utána attól a naptól el számolok 25-ig." -mit is jelent pontosan ez a mondatod?
Melyik naptól akarsz a 25-ig számolni?
Ugye attól amikor megjön a menstruációd.?
A ciklus 3. és 25. napján menj vérvételre.
Gondolom, a beutaló már a kezedben.
Szerintem ciklus nap, nem cikluskor.
Amikor megjön, az az 1. ciklusnap.
Pl. Február 1-én jött meg, akkor 3-án és 25.-én kell vérvételre menned.
További ajánlott fórumok:
- Ki tudja mióta kell vérvételre időpontot kérni? Hol a beteg jogi képviselet? Szigetszentmiklóson 5 beteg várt és szept. 7-re adtak időpontot
- Csütörtökön megyek vérvételre (cukros löttyöt kell inni)! Mit ehetek előző nap?
- Holnap kell mennem PCOS gyanú miatt vérvételre.Ma délelőtt úgy tűnt, hogy megjött, de azóta elmúlt(?). Elvégzik így is a vizsgálatot?
- Mikor kell menni először vérvételre/laborra?
- Babát tervezek és a mensi 2. napján kellene mennem vérvételre de nem tudok elszabadulni a munkámból. Elég ha a 4. napon csináltatom?
- Női hormonok vizsgálatához vérvételre kell mennem. Kérnem kell időpontot vagy elég, ha a papírral megjelenek?