Mikor kell menni először vérvételre/laborra? (tudásbázis)
Még ma telefonálok ez ügyben.
Viszont gondolkodom a fizetős kombinált teszten..van arról véleményetek, tapasztalatok?
Szia! A genetikai szűrést a 12-13. héten tudják elvégezni.
A vérvétel nyugodtan lehet előbb, akár már a 10-11. héten is. Én is a 11. héten voltam először a védőnőnél, háziorvosnál, valamint vérvételen is. Aztán 13 hét + 4 naposan a kombinált teszten (ultrahang+vérvétel). Szerintem nyugodtan kezdd el intézni a genetikai vizsgálatot, kérj időpontot, mert azt csak a 13 hét + 6 napig tudják elvégezni.
Sziasztok!
Ma voltam a védőnőhöz. Kiállította a kiskönyvem stb. Felírta milyen vizsgálatokra menjek.
Azt mondta,hogy mindegyiket 12.hetesen végezzem el. Még rá is kérdeztem,hogy a labort hamarabb letudhazom,illetve a genetikat. Azt mondta,nem. A 12.héten menjek..
Azt hittem,hogy ezeket a vizsgálatokat a 12.hét előtt még lehet és kell csinálni.
Most nem tudom várjak e. A genetika miatt is gondolkodom,hogy a fizetőst megcsinálni,mert azért az komplexebb. Sajnos a páromnak volt 2 testvére akik születésük utan haltak meg. Így nem szeretnék várakozni sem. :/ Sajnos ezek nem még újak,első terhességem és nehezen jött össze :).
Most 10 hetes a babócám.
További ajánlott fórumok:
- Évente hányszor lehet vérvételre menni TB alapon?
- Ki tudja, TSH (pajzsmirigy hormon) vérvételre éhgyomorra kell-e menni? Köszönöm!
- A terhesség hányadik hetében kell először védőnőhöz menni? Én úgy gondoltam, hogy megvárnám a 12. hetes ultrahangot
- A soproni VOLT fesztivál júli. 1-4-ig lesz, most fogok menni először, és itt kell valami belépőt venni?
- A Down-kóros vérvételre éhgyomorral kell menni, vagy lehet enni előtte?
- Kft. alapítást hogyan kezdjem el, először az ügyvédhez kell menni, vagy a bankba?